English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SEANCE PARLAMENTARE - Deputetet, Blerina Gjylameti, Alket Hyseni, Adnor Shameti, Edmond Leka, para se te hyjne ne nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputetet, Alket Hyseni, Adnor Shameti, Edmond Leka, para se te hyjne ne nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputetet, Alket Hyseni, Adnor Shameti, Edmond Leka, para se te hyjne ne nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Ministri i Brendshem, Bledi Cuci, Deputeti Bashkim Fino, para se te hyjne ne nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputeti Anastas Angjeli, para se te hyjne ne nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Ministri i Brendshem, Bledi Cuci, Deputeti Bashkim Fino, para se te hyjne ne nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Ministri i Brendshem, Bledi Cuci, Deputetet Anastas Angjeli, Bashkim Fino, para se te hyjne ne nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Ministri i Brendshem, Bledi Cuci, Deputetet Anastas Angjeli, Bashkim Fino, para se te hyjne ne nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Ministri i Brendshem, Bledi Cuci, Deputetet Anastas Angjeli, Bashkim Fino, para se te hyjne ne nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputetja Blerina Gjylameti duke hyre ne nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputetet, Alket Hyseni, Adnor Shameti, Edmond Leka, duke hyre ne nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputetja Klotilda Bushka para se te hyjne ne nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputetet, Alket Hyseni, Adnor Shameti, Edmond Leka, duke hyre ne nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputetet, Alket Hyseni, Adnor Shameti, Edmond Leka, duke hyre ne nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Ministri i Brendshem, Bledi Cuci, Deputetja Blerina Gjylameti, para se te hyjne ne nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputetet, Alket Hyseni, Edmond Leka, para se te hyjne ne nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputetet Bashkim Fino, Adnor Shameti para se te hyjne ne nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputetet Tatiana Piro, Klotilda Bushka duke dale nga nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputeti Ilir Ndraxhi duke dale nga nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputeti Musa Ulqini duke folur ne telefon teksa del nga nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputetja Ermonela Felaj duke dale nga nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputetet Damian Gjiknuri, Alket Hyseni duke dale nga nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputetet Damian Gjiknuri, Alket Hyseni duke dale nga nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputetet Damian Gjiknuri, Alket Hyseni duke dale nga nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputeti Eljo Hysko duke dale nga nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputeti Artur Roshi duke dale nga nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021


Deputetet Edmond Stojku, Enver Roshi duke dale nga nje seance parlamentare ne kuvend, ku u miratuan 4 projektligje dhe 5 projektvendime, rrezoi nje Dekret te Presidentit te Republikes, si dhe shqyrtoi 3 raporte vjetore.
Kategori: Parlament
E Hene, 22 Shkurt 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 27 of 27