English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


META NE KONFERENCE - Kryetari i Partise se Lirise, Ilir Meta, zv/kryetari i saj, Agim Nesho, Brisilda Shehaj, Floida Kerpaci, gjate nje konference per shtyp, ku kryetari Meta ka reaguar per ngjarjet ne veri te Kosoves dhe ka sulmuar kryeministrin Rama.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 01 Gusht 2022


Kryetari i Partise se Lirise, Ilir Meta, zv/kryetari i saj, Agim Nesho, Brisilda Shehaj, Floida Kerpaci, gjate nje konference per shtyp, ku kryetari Meta ka reaguar per ngjarjet ne veri te Kosoves dhe ka sulmuar kryeministrin Rama.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 01 Gusht 2022


Kryetari i Partise se Lirise, Ilir Meta, gjate nje konference per shtyp, ku ka reaguar per ngjarjet ne veri te Kosoves dhe ka sulmuar kryeministrin Rama.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 01 Gusht 2022


Kryetari i Partise se Lirise, Ilir Meta, gjate nje konference per shtyp, ku ka reaguar per ngjarjet ne veri te Kosoves dhe ka sulmuar kryeministrin Rama.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 01 Gusht 2022


Kryetari i Partise se Lirise, Ilir Meta, zv/kryetari i saj, Agim Nesho, Brisilda Shehaj, Floida Kerpaci, gjate nje konference per shtyp, ku kryetari Meta ka reaguar per ngjarjet ne veri te Kosoves dhe ka sulmuar kryeministrin Rama.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 01 Gusht 2022


Kryetari i Partise se Lirise, Ilir Meta, dhe Brisilda Shehaj, gjate nje konference per shtyp, ku kryetari Meta ka reaguar per ngjarjet ne veri te Kosoves dhe ka sulmuar kryeministrin Rama.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 01 Gusht 2022


Kryetari i Partise se Lirise, Ilir Meta, dhe Brisilda Shehaj, gjate nje konference per shtyp, ku kryetari Meta ka reaguar per ngjarjet ne veri te Kosoves dhe ka sulmuar kryeministrin Rama.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 01 Gusht 2022


Kryetari i Partise se Lirise, Ilir Meta, gjate nje konference per shtyp, ku ka reaguar per ngjarjet ne veri te Kosoves dhe ka sulmuar kryeministrin Rama.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 01 Gusht 2022


Kryetari i Partise se Lirise, Ilir Meta, gjate nje konference per shtyp, ku ka reaguar per ngjarjet ne veri te Kosoves dhe ka sulmuar kryeministrin Rama.
Kategori: Partite e vogla
E Hene, 01 Gusht 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 9 of 9