English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KONFERENCE E RAPORTUESIT TE OKB - Raportuesi i Posacem i OKB per lirine e fese ose besimit, Ahmed Shaheed, duke folur gjate nje konference per shtyp ku prezantuar raportin paraprak lidhur me respektimin e lirise se mendimit, besimit dhe arritjes se harmonise nderfetare.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 17 Maj 2017


Raportuesi i Posacem i OKB per lirine e fese ose besimit, Ahmed Shaheed, duke folur gjate nje konference per shtyp ku prezantuar raportin paraprak lidhur me respektimin e lirise se mendimit, besimit dhe arritjes se harmonise nderfetare.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 17 Maj 2017


Raportuesi i Posacem i OKB per lirine e fese ose besimit, Ahmed Shaheed, duke folur gjate nje konference per shtyp ku prezantuar raportin paraprak lidhur me respektimin e lirise se mendimit, besimit dhe arritjes se harmonise nderfetare.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 17 Maj 2017


Raportuesi i Posacem i OKB per lirine e fese ose besimit, Ahmed Shaheed, duke folur gjate nje konference per shtyp ku prezantuar raportin paraprak lidhur me respektimin e lirise se mendimit, besimit dhe arritjes se harmonise nderfetare.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 17 Maj 2017


Raportuesi i Posacem i OKB per lirine e fese ose besimit, Ahmed Shaheed, duke folur gjate nje konference per shtyp ku prezantuar raportin paraprak lidhur me respektimin e lirise se mendimit, besimit dhe arritjes se harmonise nderfetare.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 17 Maj 2017


Raportuesi i Posacem i OKB per lirine e fese ose besimit, Ahmed Shaheed, duke folur gjate nje konference per shtyp ku prezantuar raportin paraprak lidhur me respektimin e lirise se mendimit, besimit dhe arritjes se harmonise nderfetare.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 17 Maj 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6