English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DEPUTETET JASHTE SALLES SE KUVENDIT - Deputetet, Bledi Cuci, Saimir Tahiri, Bashkim Fino, duke dale nga nje seance parlamentare, e cila eshte eshte nderprere pasi deputete te PD kane bllokuar foltoren e Kuvendit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputetet, Lefter Koka, Bujar Muca, duke dale nga nje seance parlamentare, e cila eshte eshte nderprere pasi deputete te PD kane bllokuar foltoren e Kuvendit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputetet, Bledi Cuci, Saimir Tahiri, Bashkim Fino, duke dale nga nje seance parlamentare, e cila eshte eshte nderprere pasi deputete te PD kane bllokuar foltoren e Kuvendit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Deputetet, Aqif Rakipi, Saimir Tahiri, duke dale nga nje seance parlamentare, e cila eshte eshte nderprere pasi deputete te PD kane bllokuar foltoren e Kuvendit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Ministri i Financave dhe Ekonomise, Arben Ahmetaj, Ministri i Infrastruktures dhe Energjise, Damian Gjiknuri dhe deputeti Luan Rama, duke dale nga nje seance parlamentare, e cila eshte eshte nderprere pasi deputete te PD kane bllokuar foltoren e Kuvendit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu dhe Ministrja e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes, Sonila Qato, duke dale nga nje seance parlamentare, e cila eshte eshte nderprere pasi deputete te PD kane bllokuar foltoren e Kuvendit.
Kategori: Parlament
E Enjte, 12 Tetor 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6