English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


ARKIVE INAGURIMI I 7 XHUXHAVE - Foto arkive e 1 qershorit 2001, qe tregon kryetarin e bashkise se Tiranes ne ate periudhe, Edi Rama, gjate inagurimit te kendit te lojrave 7 Xhuxhat. Bashkia e Tiranes ka nisur zbatimin e projektit e rikonceptimit per kendin e lojrave 7 Xhuxhat i cili pjesen e nendheshme do ta ktheje ne nje parking nentokesor publik ndersa pjesa e siperme do te shnderrohet ne nje kend modern lojerash per femije dhe shlodhje per te rriturit.
Kategori: PS
E Premte, 12 Janar 2018


Foto arkive e 1 qershorit 2001, qe tregon Kryeministrin e kohes, Ilir Meta dhe vajzen e tij Bora, gjate inagurimit te kendit te lojrave 7 Xhuxhat. Bashkia e Tiranes ka nisur zbatimin e projektit e rikonceptimit per kendin e lojrave 7 Xhuxhat i cili pjesen e nendheshme do ta ktheje ne nje parking nentokesor publik ndersa pjesa e siperme do te shnderrohet ne nje kend modern lojerash per femije dhe shlodhje per te rriturit.
Kategori: PS
E Premte, 12 Janar 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 2 of 2