English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MBLEDHJE E KESHILLIT TE LEGJISLACIONIT - Deputetet, Silva Caka, Gent Strazimiri, Fatmir Mediu, Enkelejd Alibeaj, Vasilika Hysi, Alket Hyseni, Klotilda Ferhati, gjate nje mbledhje te Keshillit te Legjislacionit, ku jane shqyrtuar vendimet e Gjykates Kushtetuese dhe efekteve qe kane ato ne legjislacion.
Kategori: Parlament
E Marte, 13 Shkurt 2018


Deputetet, Silva Caka, Gent Strazimiri, Fatmir Mediu, Enkelejd Alibeaj, Vasilika Hysi, Alket Hyseni, Klotilda Ferhati, gjate nje mbledhje te Keshillit te Legjislacionit, ku jane shqyrtuar vendimet e Gjykates Kushtetuese dhe efekteve qe kane ato ne legjislacion.
Kategori: Parlament
E Marte, 13 Shkurt 2018


Eksperti ligjor, Besmir Beja, duke folur gjate nje mbledhje te Keshillit te Legjislacionit, ku jane shqyrtuar vendimet e Gjykates Kushtetuese dhe efekteve qe kane ato ne legjislacion.
Kategori: Parlament
E Marte, 13 Shkurt 2018


Ekspertet ligjore, Gazment Bardhi dhe Besmir Beja, duke folur gjate nje mbledhje te Keshillit te Legjislacionit, ku jane shqyrtuar vendimet e Gjykates Kushtetuese dhe efekteve qe kane ato ne legjislacion.
Kategori: Parlament
E Marte, 13 Shkurt 2018


Deputetet, Silva Caka, Gent Strazimiri, Fatmir Mediu, gjate nje mbledhje te Keshillit te Legjislacionit, ku jane shqyrtuar vendimet e Gjykates Kushtetuese dhe efekteve qe kane ato ne legjislacion.
Kategori: Parlament
E Marte, 13 Shkurt 2018


Deputetja, Klotilda Ferhati, duke folur gjate nje mbledhje te Keshillit te Legjislacionit, ku jane shqyrtuar vendimet e Gjykates Kushtetuese dhe efekteve qe kane ato ne legjislacion.
Kategori: Parlament
E Marte, 13 Shkurt 2018


Deputetet, Enkelejd Alibeaj, Vasilika Hysi, gjate nje mbledhje te Keshillit te Legjislacionit, ku jane shqyrtuar vendimet e Gjykates Kushtetuese dhe efekteve qe kane ato ne legjislacion.
Kategori: Parlament
E Marte, 13 Shkurt 2018


Deputeti, Enkelejd Alibeaj, duke folur gjate nje mbledhje te Keshillit te Legjislacionit, ku jane shqyrtuar vendimet e Gjykates Kushtetuese dhe efekteve qe kane ato ne legjislacion.
Kategori: Parlament
E Marte, 13 Shkurt 2018


Eksperti ligjor, Besmir Beja, duke folur gjate nje mbledhje te Keshillit te Legjislacionit, ku jane shqyrtuar vendimet e Gjykates Kushtetuese dhe efekteve qe kane ato ne legjislacion.
Kategori: Parlament
E Marte, 13 Shkurt 2018


Eksperti ligjor, Gazment Bardhi, duke folur gjate nje mbledhje te Keshillit te Legjislacionit, ku jane shqyrtuar vendimet e Gjykates Kushtetuese dhe efekteve qe kane ato ne legjislacion.
Kategori: Parlament
E Marte, 13 Shkurt 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 10 of 10