English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PREZANTOHET GODINA E RE E TK -Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Qeveri
E Hene, 12 Mars 2018


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Qeveri
E Hene, 12 Mars 2018


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Qeveri
E Hene, 12 Mars 2018


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Qeveri
E Hene, 12 Mars 2018


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Qeveri
E Hene, 12 Mars 2018


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Qeveri
E Hene, 12 Mars 2018


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Qeveri
E Hene, 12 Mars 2018


Zana Cela, Maks Velo, Helidon Fino, Vasjan Lami, Gent Hazizi, Tinka Kurti, Hervin Culi, gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Qeveri
E Hene, 12 Mars 2018


Erion Veliaj, Zana Cela, Mirela Kumbaro, Helidon Fino, Vasjan Lami, Gent Hazizi, Tinka Kurti, Hervin Culi, gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Qeveri
E Hene, 12 Mars 2018


Arkitekti Danez Bjarke Ingels, duke folur gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ne sallen e COD ne Kryeministri. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga Ingels.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Arkitekti Danez Bjarke Ingels, duke folur gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ne sallen e COD ne Kryeministri. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga Ingels.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Kryeministri, Edi Rama, gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Qeveri
E Hene, 12 Mars 2018


Arkitekti Danez Bjarke Ingels, duke folur gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ne sallen e COD ne Kryeministri. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga Ingels.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Kryeministri, Edi Rama, gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Qeveri
E Hene, 12 Mars 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe kryetari i Bashkise, Erion Veliaj, gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Kryeministri, Edi Rama, gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Kryetari i Bashkise, Erion Veliaj dhe zevendesi i tij, Arbjan Mazniku, gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Kryetari i Bashkise, Erion Veliaj dhe zevendesi i tij, Arbjan Mazniku, gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Aktori, Robert Ndrenika, duke folur, gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Aktori, Robert Ndrenika, duke folur, gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Aktori, Robert Ndrenika, duke folur, gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Nenkryetari i bashkise se Tiranes, Arbjan Mazniku, gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Nenkryetari i bashkise se Tiranes, Arbjan Mazniku dhe Gazmend Paja, gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Kryetari i Bashkise, Erion Veliaj dhe Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro, gjate prezantimit te projektit te godines se re te Teatrit Kombetar, ku vuri ne dukje se godina e re do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle. Godina e teatrit te ri eshte projektuar nga arkitekti Danez Bjarke Ingels.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Maketi i godines se re te Teatrit Kombetar, projektuar nga arkitekti danez Bjarke Ingels. Ndertesa do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Maketi i godines se re te Teatrit Kombetar, projektuar nga arkitekti danez Bjarke Ingels. Ndertesa do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Maketi i godines se re te Teatrit Kombetar, projektuar nga arkitekti danez Bjarke Ingels. Ndertesa do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Maketi i godines se re te Teatrit Kombetar, projektuar nga arkitekti danez Bjarke Ingels. Ndertesa do te kete trefishin e hapesires qe ka sot dhe nuk do te jete me kulle.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018

Showing page 1 of 2. Records 1 to 30 of 53