English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PREZANTOHET PAKETA E AMENDIMEVE TE KODIT ZGJEDHOR - Deputetet, Ulsi Manja, Adnor Shameti, Elisa Spiropali, Taulant Balla, Bledi Cuci, Blerina Gjylameti, Bashkim Fino, Musa Ulqini, gjate takimin konsultativ ku eshte prezantuar paketa e amendimeve te Kodit Zgjedhor, bazuar ne rekomandimet e raporteve te OSBE/ODHIR, per tre zgjedhjet e fundit te viteve 2013, 2015 dhe 2017.
Kategori: Parlament
E Marte, 09 Tetor 2018


Kreu i Prezences se OSBE, Ambasadori Bernd Borchardt, gjate takimin konsultativ ku eshte prezantuar paketa e amendimeve te Kodit Zgjedhor, bazuar ne rekomandimet e raporteve te OSBE/ODHIR, per tre zgjedhjet e fundit te viteve 2013, 2015 dhe 2017.
Kategori: Te huaj
E Marte, 09 Tetor 2018


Deputetet, Adnor Shameti, Elisa Spiropali, Taulant Balla, Bledi Cuci, Blerina Gjylameti, Bashkim Fino, Musa Ulqini, gjate takimin konsultativ ku eshte prezantuar paketa e amendimeve te Kodit Zgjedhor, bazuar ne rekomandimet e raporteve te OSBE/ODHIR, per tre zgjedhjet e fundit te viteve 2013, 2015 dhe 2017.
Kategori: Parlament
E Marte, 09 Tetor 2018


Deputetet, Adnor Shameti, Elisa Spiropali, Taulant Balla, Bledi Cuci, Blerina Gjylameti, Bashkim Fino, Musa Ulqini, gjate takimin konsultativ ku eshte prezantuar paketa e amendimeve te Kodit Zgjedhor, bazuar ne rekomandimet e raporteve te OSBE/ODHIR, per tre zgjedhjet e fundit te viteve 2013, 2015 dhe 2017.
Kategori: Parlament
E Marte, 09 Tetor 2018


Deputetet, Adnor Shameti, Elisa Spiropali, Taulant Balla, Bledi Cuci, Blerina Gjylameti, Bashkim Fino, Musa Ulqini, gjate takimin konsultativ ku eshte prezantuar paketa e amendimeve te Kodit Zgjedhor, bazuar ne rekomandimet e raporteve te OSBE/ODHIR, per tre zgjedhjet e fundit te viteve 2013, 2015 dhe 2017.
Kategori: Parlament
E Marte, 09 Tetor 2018


Deputetet, Ulsi Manja, Adnor Shameti, Elisa Spiropali, Taulant Balla, Bledi Cuci, Blerina Gjylameti, Bashkim Fino, Musa Ulqini, gjate takimin konsultativ ku eshte prezantuar paketa e amendimeve te Kodit Zgjedhor, bazuar ne rekomandimet e raporteve te OSBE/ODHIR, per tre zgjedhjet e fundit te viteve 2013, 2015 dhe 2017.
Kategori: Parlament
E Marte, 09 Tetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6