English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA AKUZA RAMES PER KOMPLOT - Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke hyre ne nje konference shtypi, ku ka akuzuar Kryeministrin Rama dhe Kryeprokuroren Arta Marku, per komplot shteteror me qellim mbrojtjen e Agron Xhafajt.
Kategori: PD
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke hyre ne nje konference shtypi, ku ka akuzuar Kryeministrin Rama dhe Kryeprokuroren Arta Marku, per komplot shteteror me qellim mbrojtjen e Agron Xhafajt.
Kategori: PD
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka akuzuar Kryeministrin Rama dhe Kryeprokuroren Arta Marku, per komplot shteteror me qellim mbrojtjen e Agron Xhafajt.
Kategori: PD
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka akuzuar Kryeministrin Rama dhe Kryeprokuroren Arta Marku, per komplot shteteror me qellim mbrojtjen e Agron Xhafajt.
Kategori: PD
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka akuzuar Kryeministrin Rama dhe Kryeprokuroren Arta Marku, per komplot shteteror me qellim mbrojtjen e Agron Xhafajt.
Kategori: PD
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka akuzuar Kryeministrin Rama dhe Kryeprokuroren Arta Marku, per komplot shteteror me qellim mbrojtjen e Agron Xhafajt.
Kategori: PD
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke dale nga nje konference shtypi, ku ka akuzuar Kryeministrin Rama dhe Kryeprokuroren Arta Marku, per komplot shteteror me qellim mbrojtjen e Agron Xhafajt.
Kategori: PD
E Merkure, 10 Tetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7