English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


AHMETAJ PER PAKETEN FISKALE - Ministri i Financave dhe Ekonomise, Arben Ahmetaj, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Ekonomise, ku diskutoi mbi projektbuxhetin e viti 2019.
Kategori: Parlament
E Merkure, 07 Nentor 2018


Ministri i Financave dhe Ekonomise, Arben Ahmetaj, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Ekonomise, ku diskutoi mbi projektbuxhetin e viti 2019.
Kategori: Parlament
E Merkure, 07 Nentor 2018


Ministri i Financave dhe Ekonomise, Arben Ahmetaj, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar te Ekonomise, ku diskutoi mbi projektbuxhetin e viti 2019.
Kategori: Parlament
E Merkure, 07 Nentor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3