English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FORUMI TIRANA CONNECTIVITY - Raportuesi per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, sekretarja e pergjithshme e Keshillit te Bashkepunimit Rajonal, Majlinda Bregu, gjate forumit, Tirana Connectivityorganizuar nga Instituti per Bashkepunim dhe Zhvillim ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer, Fondacionin Friedrich Ebert dhe Fondacionin Hanns Seidel, ne Hotel Rogner.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Ministrja e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes, Sonila Qato, Raportuesi per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, sekretarja e pergjithshme e Keshillit te Bashkepunimit Rajonal, Majlinda Bregu, gjate forumit, Tirana Connectivityorganizuar nga Instituti per Bashkepunim dhe Zhvillim ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer, Fondacionin Friedrich Ebert dhe Fondacionin Hanns Seidel, ne Hotel Rogner.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Ministrja e Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes, Sonila Qato, Raportuesi per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, sekretarja e pergjithshme e Keshillit te Bashkepunimit Rajonal, Majlinda Bregu, gjate forumit, Tirana Connectivity organizuar nga Instituti per Bashkepunim dhe Zhvillim ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer, Fondacionin Friedrich Ebert dhe Fondacionin Hanns Seidel, ne Hotel Rogner.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Raportuesi per Shqiperine ne Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, sekretarja e pergjithshme e Keshillit te Bashkepunimit Rajonal, Majlinda Bregu, gjate forumit, Tirana Connectivityorganizuar nga Instituti per Bashkepunim dhe Zhvillim ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer, Fondacionin Friedrich Ebert dhe Fondacionin Hanns Seidel, ne Hotel Rogner.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018


Sekretarja e pergjithshme e Keshillit te Bashkepunimit Rajonal, Majlinda Bregu, duke folur gjate forumit, Tirana Connectivity organizuar nga Instituti per Bashkepunim dhe Zhvillim ne bashkepunim me Fondacionin Konrad Adenauer, Fondacionin Friedrich Ebert dhe Fondacionin Hanns Seidel, ne Hotel Rogner.
Kategori: Te huaj
E Premte, 09 Nentor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5