English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


LOKALET E BASTEVE ME QERA - Nje lokal me tabelen Jepet me Qera i cili me pare ka sherbyer si pike e lloto dhe bastesh sportive, ne zonen e ish Bllokut ne Tirane. Qe prej dates 1 janar 2019, te gjitha lojerat e fatit, si bastet sportive apo kazinote do te jene te paligjshme.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 08 Janar 2019


Nje lokal me tabelen Jepet me Qera i cili me pare ka sherbyer si pike e lloto dhe bastesh sportive, ne zonen e ish Bllokut ne Tirane. Qe prej dates 1 janar 2019, te gjitha lojerat e fatit, si bastet sportive apo kazinote do te jene te paligjshme.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 08 Janar 2019


Nje lokal me tabelen Jepet me Qera i cili me pare ka sherbyer si pike e lloto dhe bastesh sportive, ne zonen e ish Bllokut ne Tirane. Qe prej dates 1 janar 2019, te gjitha lojerat e fatit, si bastet sportive apo kazinote do te jene te paligjshme.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 08 Janar 2019


Nje lokal me tabelen Jepet me Qera i cili me pare ka sherbyer si pike e lloto dhe bastesh sportive, ne zonen e ish Bllokut ne Tirane. Qe prej dates 1 janar 2019, te gjitha lojerat e fatit, si bastet sportive apo kazinote do te jene te paligjshme.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 08 Janar 2019


Nje lokal me tabelen Jepet me Qera i cili me pare ka sherbyer si pike e lloto dhe bastesh sportive, ne zonen e ish Bllokut ne Tirane. Qe prej dates 1 janar 2019, te gjitha lojerat e fatit, si bastet sportive apo kazinote do te jene te paligjshme.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 08 Janar 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5