English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


ASAMBLEJA E PERGJITHSHME E FSHF - Presidenti i FSHF, Armand Duka, duke folur gjate punimeve te Asamblese se Pergjithshme te Federates Shqiptare te Futbollit, FSHF, ne Hotel Tirana.
Kategori: Sport
E Hene, 15 Prill 2019


Presidenti i FSHF, Armand Duka, duke folur gjate punimeve te Asamblese se Pergjithshme te Federates Shqiptare te Futbollit, FSHF, ne Hotel Tirana.
Kategori: Sport
E Hene, 15 Prill 2019


Presidenti i KS Luftetari, Grigor Tavo, gjate punimeve te Asamblese se Pergjithshme te Federates Shqiptare te Futbollit, FSHF, ne Hotel Tirana.
Kategori: Sport
E Hene, 15 Prill 2019


Mico Papadhopulli, gjate punimeve te Asamblese se Pergjithshme te Federates Shqiptare te Futbollit, FSHF, ne Hotel Tirana.
Kategori: Sport
E Hene, 15 Prill 2019


Drejtori teknik i FK Partizani, Olsi Rama, gjate punimeve te Asamblese se Pergjithshme te Federates Shqiptare te Futbollit, FSHF, ne Hotel Tirana.
Kategori: Sport
E Hene, 15 Prill 2019


Shefi i Protokollit dhe Eventeve ne FSHF, Tritan Kokona, duke folur gjate punimeve te Asamblese se Pergjithshme te Federates Shqiptare te Futbollit, FSHF, ne Hotel Tirana.
Kategori: Sport
E Hene, 15 Prill 2019


Zv/ministri i Arsimit dhe Sporteve Kostandin Shkurti, duke folur gjate punimeve te Asamblese se Pergjithshme te Federates Shqiptare te Futbollit, FSHF, ne Hotel Tirana.
Kategori: Sport
E Hene, 15 Prill 2019


Presidenti i Federates se Futbollit te Kosoves, FFK, Agim Ademi, duke folur gjate punimeve te Asamblese se Pergjithshme te Federates Shqiptare te Futbollit, FSHF, ne Hotel Tirana.
Kategori: Sport
E Hene, 15 Prill 2019


Presidenti i FSHF, Armand Duka, duke folur gjate punimeve te Asamblese se Pergjithshme te Federates Shqiptare te Futbollit, FSHF, ne Hotel Tirana.
Kategori: Sport
E Hene, 15 Prill 2019


Lorik Cana, gjate punimeve te Asamblese se Pergjithshme te Federates Shqiptare te Futbollit, FSHF, ne Hotel Tirana.
Kategori: Sport
E Hene, 15 Prill 2019


Presidenti i Federates se Futbollit te Kosoves, FFK, Agim Ademi dhe Sekretari i pergjithshem Eroll Salihu, gjate punimeve te Asamblese se Pergjithshme te Federates Shqiptare te Futbollit, FSHF, ne Hotel Tirana.
Kategori: Sport
E Hene, 15 Prill 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 11 of 11