English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BISEDE ME SHKRIMTAREN AGNELLO HORBNY NE AMBASADEN E ITALISE - Shkrimtarja Italiane, Simonetta Agnello Hornby dhe shkrimtarja Shqiptare, Diana Culi, gjate nje bashkebisedimi ne kuader te iniciatives, Femerore e Perjetshme, organizuar nga Ambasadori Italian ne Tirane, Alberto Cutillo.
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Prill 2019


Shkrimtarja Italiane, Simonetta Agnello Hornby dhe shkrimtarja Shqiptare, Diana Culi, gjate nje bashkebisedimi ne kuader te iniciatives, Femerore e Perjetshme, organizuar nga Ambasadori Italian ne Tirane, Alberto Cutillo.
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Prill 2019


Shkrimtarja Italiane, Simonetta Agnello Hornby dhe shkrimtarja Shqiptare, Diana Culi, gjate nje bashkebisedimi ne kuader te iniciatives, Femerore e Perjetshme, organizuar nga Ambasadori Italian ne Tirane, Alberto Cutillo.
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Prill 2019


Shkrimtarja Italiane, Simonetta Agnello Hornby dhe shkrimtarja Shqiptare, Diana Culi, gjate nje bashkebisedimi ne kuader te iniciatives, Femerore e Perjetshme, organizuar nga Ambasadori Italian ne Tirane, Alberto Cutillo.
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Prill 2019


Shkrimtarja Italiane, Simonetta Agnello Hornby dhe shkrimtarja Shqiptare, Diana Culi, gjate nje bashkebisedimi ne kuader te iniciatives, Femerore e Perjetshme, organizuar nga Ambasadori Italian ne Tirane, Alberto Cutillo.
Kategori: Kulture
E Enjte, 18 Prill 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5