English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA BASHKEBISEDIM ME GAZETARE - Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka deklaruar se largimi i Edi Rames eshtë i panegociueshem dhe se me 30 qershor nuk do te kete zgjedhje.
Kategori: PD
E Diele, 12 Maj 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke hyre ne nje konference shtypi, ku ka deklaruar se largimi i Edi Rames eshtë i panegociueshem dhe se me 30 qershor nuk do te kete zgjedhje.
Kategori: PD
E Diele, 12 Maj 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke hyre ne nje konference shtypi, ku ka deklaruar se largimi i Edi Rames eshtë i panegociueshem dhe se me 30 qershor nuk do te kete zgjedhje.
Kategori: PD
E Diele, 12 Maj 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka deklaruar se largimi i Edi Rames eshtë i panegociueshem dhe se me 30 qershor nuk do te kete zgjedhje.
Kategori: PD
E Diele, 12 Maj 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka deklaruar se largimi i Edi Rames eshtë i panegociueshem dhe se me 30 qershor nuk do te kete zgjedhje.
Kategori: PD
E Diele, 12 Maj 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka deklaruar se largimi i Edi Rames eshtë i panegociueshem dhe se me 30 qershor nuk do te kete zgjedhje.
Kategori: PD
E Diele, 12 Maj 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka deklaruar se largimi i Edi Rames eshtë i panegociueshem dhe se me 30 qershor nuk do te kete zgjedhje.
Kategori: PD
E Diele, 12 Maj 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7