English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PD MBLEDH STRUKTURAT DREJTUESE - Luan Baci, Sali Berisha, Klevis Balliu, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Luan Baci, duke dale nga nje mbledhje e strukturave me te larta te PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Kryetari i Bashkise se Kamzes, Xhelal Mziu, Kryetari i Bashkise se Kavajes, Isa Sakja, duke dale nga nje mbledhje e strukturave me te larta te PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Kryetari i Bashkise se Kamzes, Xhelal Mziu, Kryetari i Bashkise se Kavajes, Isa Sakja, duke dale nga nje mbledhje e strukturave me te larta te PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Sekretari i Pergjithshem i PD, Gazment Bardhi, duke hyre ne nje mbledhje e strukturave me te larta te PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Edmond Spaho, duke hyre ne nje mbledhje e strukturave me te larta te PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Tritan Shehu, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Luan Baci, Sali Berisha, Klevis Balliu, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Luan Baci, Sali Berisha, Klevis Balliu, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Eno Bozdo, Fatbardh Kadilli, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Ervin Salianji, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Endri Hasa, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Valentina Duka, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Edmond Spaho, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Dhurata Cupi, Nadire Mecorapaj, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Jemin Gjana, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Gert Bogdani, duke hyre ne nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Gent Strazimiri, Afred Rushaj, Grida Duma, Bardh Spahia, duke dale nga nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Grida Duma, Bardh Spahia, Astrit Veliaj, duke dale nga nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Grida Duma, Bardh Spahia, Luciano Boci, Luan Baci, duke dale nga nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019


Flamur Noka, Isuf Cela, Klevis Balliu, Gent Strazimiri, duke dale nga nje mbledhje te Kryesise se PD, ku eshte vendosur vazhdimi i protestave dhe bojkoti i zgjedhjeve lokale te 30 Qershorit.
Kategori: PD
E Merkure, 15 Maj 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 25 of 25