English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MOTI I KEQ NE TIRANE - Bicikleta dhe sinjale parkimi te rrezuara i pasoje e eres se forte dhe shiut, pas Piramides ne Tirane. Stuhi te forta dhe reshje shiu, kane perfshire sot te gjithe vendin, duke shkaktuar edhe deme materiale ne disa qytete bregdetare.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 10 Korrik 2019


Bicikleta dhe sinjale parkimi te rrezuara i pasoje e eres se forte dhe shiut, pas Piramides ne Tirane. Stuhi te forta dhe reshje shiu, kane perfshire sot te gjithe vendin, duke shkaktuar edhe deme materiale ne disa qytete bregdetare.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 10 Korrik 2019


Bicikleta dhe sinjale parkimi te rrezuara i pasoje e eres se forte dhe shiut, pas Piramides ne Tirane. Stuhi te forta dhe reshje shiu, kane perfshire sot te gjithe vendin, duke shkaktuar edhe deme materiale ne disa qytete bregdetare.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 10 Korrik 2019


Bicikleta dhe sinjale parkimi te rrezuara i pasoje e eres se forte dhe shiut, pas Piramides ne Tirane. Stuhi te forta dhe reshje shiu, kane perfshire sot te gjithe vendin, duke shkaktuar edhe deme materiale ne disa qytete bregdetare.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 10 Korrik 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4