English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA DHE RAMA HYNE NE TAKIMIN E PARTIVE PARLAMENTARE - Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe kryeministri Edi Rama, duke hyre ne takimin e partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin.
Kategori: Parlament
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe kryeministri Edi Rama, duke hyre ne takimin e partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin.
Kategori: Parlament
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe kryeministri Edi Rama, duke hyre ne takimin e partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin.
Kategori: Parlament
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe kryeministri Edi Rama, duke hyre ne takimin e partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin.
Kategori: Parlament
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe kryeministri Edi Rama, duke hyre ne takimin e partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin.
Kategori: Parlament
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe kryeministri Edi Rama, duke hyre ne takimin e partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin.
Kategori: Parlament
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe kryeministri Edi Rama, duke hyre ne takimin e partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin.
Kategori: Parlament
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe kryeministri Edi Rama, duke hyre ne takimin e partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin.
Kategori: Parlament
E Merkure, 17 Maj 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8