English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA DEL NGA TAKIMI ME RAMEN - Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke dale nga nje takim prej 5 oresh me kryeministrin Edi Rama, ne te cilin eshte hartuar marreveshja e plote e arritur nje nate me pare. Ne kete marreveshje parashikohet qe zgjedhjet e pergjithshme te mbahen me 25 Qershor si dhe zgjedhjet e pjeshme lokale ne Kavaje te mbahen po ne kete date. PD do te propozoje zv.kryeministrin dhe 6 ministri kyçe, Ministrine e Brendshme, Arsimin, Shendetesine, Ministrine e Mireqenies Sociale dhe Rinise, Financat dhe Drejtesise.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke dale nga nje takim prej 5 oresh me kryeministrin Edi Rama, ne te cilin eshte hartuar marreveshja e plote e arritur nje nate me pare. Ne kete marreveshje parashikohet qe zgjedhjet e pergjithshme te mbahen me 25 Qershor si dhe zgjedhjet e pjeshme lokale ne Kavaje te mbahen po ne kete date. PD do te propozoje zv.kryeministrin dhe 6 ministri kyçe, Ministrine e Brendshme, Arsimin, Shendetesine, Ministrine e Mireqenies Sociale dhe Rinise, Financat dhe Drejtesise.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke dale nga nje takim prej 5 oresh me kryeministrin Edi Rama, ne te cilin eshte hartuar marreveshja e plote e arritur nje nate me pare. Ne kete marreveshje parashikohet qe zgjedhjet e pergjithshme te mbahen me 25 Qershor si dhe zgjedhjet e pjeshme lokale ne Kavaje te mbahen po ne kete date. PD do te propozoje zv.kryeministrin dhe 6 ministri kyçe, Ministrine e Brendshme, Arsimin, Shendetesine, Ministrine e Mireqenies Sociale dhe Rinise, Financat dhe Drejtesise.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke dale nga nje takim prej 5 oresh me kryeministrin Edi Rama, ne te cilin eshte hartuar marreveshja e plote e arritur nje nate me pare. Ne kete marreveshje parashikohet qe zgjedhjet e pergjithshme te mbahen me 25 Qershor si dhe zgjedhjet e pjeshme lokale ne Kavaje te mbahen po ne kete date. PD do te propozoje zv.kryeministrin dhe 6 ministri kyçe, Ministrine e Brendshme, Arsimin, Shendetesine, Ministrine e Mireqenies Sociale dhe Rinise, Financat dhe Drejtesise.
Kategori: PD
E Enjte, 18 Maj 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4