English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RECITAL I KASTRIOT TUSHES - Tenori, Kastriot Tusha, duke kenduar gjate koncertit jubile me titullin Nostalgji, ne sallen koncertore te qendres kulturore te Katedrales Ortodokse Ngjallja e Krishtit ne Tirane.
Kategori: Kulture
E Shtune, 14 Prill 2018


Tenori, Kastriot Tusha, duke kenduar gjate koncertit jubile me titullin Nostalgji, ne sallen koncertore te qendres kulturore te Katedrales Ortodokse Ngjallja e Krishtit ne Tirane.
Kategori: Kulture
E Shtune, 14 Prill 2018


Tenori, Kastriot Tusha, duke kenduar gjate koncertit jubile me titullin Nostalgji, ne sallen koncertore te qendres kulturore te Katedrales Ortodokse Ngjallja e Krishtit ne Tirane.
Kategori: Kulture
E Shtune, 14 Prill 2018


Tenori, Kastriot Tusha dhe Vikena Kamenica duke kenduar gjate koncertit jubile me titullin Nostalgji, ne sallen koncertore te qendres kulturore te Katedrales Ortodokse Ngjallja e Krishtit ne Tirane.
Kategori: Kulture
E Shtune, 14 Prill 2018


Tenori, Kastriot Tusha dhe Manjola Nallbani duke kenduar gjate koncertit jubile me titullin Nostalgji, ne sallen koncertore te qendres kulturore te Katedrales Ortodokse Ngjallja e Krishtit ne Tirane.
Kategori: Kulture
E Shtune, 14 Prill 2018


Tenori, Kastriot Tusha, duke kenduar gjate koncertit jubile me titullin Nostalgji, ne sallen koncertore te qendres kulturore te Katedrales Ortodokse Ngjallja e Krishtit ne Tirane.
Kategori: Kulture
E Shtune, 14 Prill 2018


Tenori, Kastriot Tusha duke takuar Monika Kryemadhin pas koncertit jubile me titullin Nostalgji, ne sallen koncertore te qendres kulturore te Katedrales Ortodokse Ngjallja e Krishtit ne Tirane.
Kategori: Kulture
E Shtune, 14 Prill 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7