English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


INAGUROHET SHKOLLA KOSOVA - Kryeministri, Edi Rama, kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, gjate ceremonise se inagurimit te ndertimit te shkolles Kosova me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Qeveri
E Hene, 17 Shtator 2018


Godina e re shkolles Kosova,rindertimi i se ciles eshte peruruar sot me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 17 Shtator 2018


Godina e re shkolles Kosova,rindertimi i se ciles eshte peruruar sot me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 17 Shtator 2018


Ambientet e reja te shkolles Kosova,rindertimi i se ciles eshte peruruar sot me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 17 Shtator 2018


Ambientet e reja te shkolles Kosova,rindertimi i se ciles eshte peruruar sot me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 17 Shtator 2018


Ambientet e reja te shkolles Kosova,rindertimi i se ciles eshte peruruar sot me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 17 Shtator 2018


Femije te klasave fillore, ne diten e pare te vitit te ri shkollor, per nxenesit e ciklit te ulet dhe atij te mesem, ne shkollen Kosova, ne Tirane.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 17 Shtator 2018


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj duke dale ne foto me femije, gjate ceremonise se inagurimit te ndertimit te shkolles Kosova me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Bashki
E Hene, 17 Shtator 2018


Kryeministri, Edi Rama, kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, gjate ceremonise se inagurimit te ndertimit te shkolles Kosova me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Qeveri
E Hene, 17 Shtator 2018


Kryeministri, Edi Rama, kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, gjate ceremonise se inagurimit te ndertimit te shkolles Kosova me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Qeveri
E Hene, 17 Shtator 2018


Kryeministri, Edi Rama, kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, gjate ceremonise se inagurimit te ndertimit te shkolles Kosova me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Qeveri
E Hene, 17 Shtator 2018


Ardit Gjebrea duke folur gjate ceremonise se inagurimit te ndertimit te shkolles Kosova me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 17 Shtator 2018


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj duke folur gjate ceremonise se inagurimit te ndertimit te shkolles Kosova me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Bashki
E Hene, 17 Shtator 2018


Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, duke folur gjate ceremonise se inagurimit te ndertimit te shkolles Kosova me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Qeveri
E Hene, 17 Shtator 2018


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate ceremonise se inagurimit te ndertimit te shkolles Kosova me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Qeveri
E Hene, 17 Shtator 2018


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate ceremonise se inagurimit te ndertimit te shkolles Kosova me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Qeveri
E Hene, 17 Shtator 2018


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate ceremonise se inagurimit te ndertimit te shkolles Kosova me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Qeveri
E Hene, 17 Shtator 2018


Kryeministri, Edi Rama, duke takuar femije gjate ceremonise se inagurimit te ndertimit te shkolles Kosova me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Qeveri
E Hene, 17 Shtator 2018


Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, gjate ceremonise se inagurimit te ndertimit te shkolles Kosova me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Qeveri
E Hene, 17 Shtator 2018


Kryeministri, Edi Rama, kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, gjate ceremonise se inagurimit te ndertimit te shkolles Kosova me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Qeveri
E Hene, 17 Shtator 2018


Kryeministri, Edi Rama, kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise, Lindita Nikolla, gjate ceremonise se inagurimit te ndertimit te shkolles Kosova me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Qeveri
E Hene, 17 Shtator 2018


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj duke dale ne foto me femije, gjate ceremonise se inagurimit te ndertimit te shkolles Kosova me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor.
Kategori: Bashki
E Hene, 17 Shtator 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 22 of 22