English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RAMA PREZANTON LLESHJ - Kryeministri, Edi Rama dhe Sander Lleshaj, duke hyre ne Ministrine e Brendshme, ku Rama ka prezantuar Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Sander Lleshaj, duke hyre ne Ministrine e Brendshme, ku Rama ka prezantuar Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Sander Lleshaj, duke hyre ne Ministrine e Brendshme, ku Rama ka prezantuar Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Sander Lleshaj, duke hyre ne Ministrine e Brendshme, ku Rama ka prezantuar Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Sander Lleshaj, duke hyre ne Ministrine e Brendshme, ku Rama ka prezantuar Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Sander Lleshaj, duke hyre ne Ministrine e Brendshme, ku Rama ka prezantuar Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Sander Lleshaj, duke hyre ne Ministrine e Brendshme, ku Rama ka prezantuar Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Sander Lleshaj, duke hyre ne Ministrine e Brendshme, ku Rama ka prezantuar Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Sander Lleshaj, duke hyre ne Ministrine e Brendshme, ku Rama ka prezantuar Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 9 of 9