English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BANORET E UNAZES SE RE ME JELEKE PORTOKALLI - Banoret e Unazes se Re te veshur me jeleke portokalli, duke protestuar dhe bllokuar rrugen, ne diten e 30 te protestave. Prej disa ditesh banoret e prekur nga zgjerimi i rruges te Unazes se Re po protestojne duke kerkuar demshperblim te plote nga qeveria per shembjen e shtepive.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Banoret e Unazes se Re te veshur me jeleke portokalli, duke protestuar dhe bllokuar rrugen, ne diten e 30 te protestave. Prej disa ditesh banoret e prekur nga zgjerimi i rruges te Unazes se Re po protestojne duke kerkuar demshperblim te plote nga qeveria per shembjen e shtepive.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Banoret e Unazes se Re te veshur me jeleke portokalli, duke protestuar dhe bllokuar rrugen, ne diten e 30 te protestave. Prej disa ditesh banoret e prekur nga zgjerimi i rruges te Unazes se Re po protestojne duke kerkuar demshperblim te plote nga qeveria per shembjen e shtepive.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Banoret e Unazes se Re te veshur me jeleke portokalli, duke protestuar dhe bllokuar rrugen, ne diten e 30 te protestave. Prej disa ditesh banoret e prekur nga zgjerimi i rruges te Unazes se Re po protestojne duke kerkuar demshperblim te plote nga qeveria per shembjen e shtepive.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Banoret e Unazes se Re te veshur me jeleke portokalli, duke protestuar dhe bllokuar rrugen, ne diten e 30 te protestave. Prej disa ditesh banoret e prekur nga zgjerimi i rruges te Unazes se Re po protestojne duke kerkuar demshperblim te plote nga qeveria per shembjen e shtepive.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Banoret e Unazes se Re te veshur me jeleke portokalli, duke protestuar dhe bllokuar rrugen, ne diten e 30 te protestave. Prej disa ditesh banoret e prekur nga zgjerimi i rruges te Unazes se Re po protestojne duke kerkuar demshperblim te plote nga qeveria per shembjen e shtepive.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Banoret e Unazes se Re te veshur me jeleke portokalli, duke protestuar dhe bllokuar rrugen, ne diten e 30 te protestave. Prej disa ditesh banoret e prekur nga zgjerimi i rruges te Unazes se Re po protestojne duke kerkuar demshperblim te plote nga qeveria per shembjen e shtepive.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 03 Dhjetor 2018


Banoret e Unazes se Re te veshur me jeleke portokalli, duke protestuar dhe bllokuar rrugen, ne diten e 30 te protestave. Prej disa ditesh banoret e prekur nga zgjerimi i rruges te Unazes se Re po protestojne duke kerkuar demshperblim te plote nga qeveria per shembjen e shtepive.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 03 Dhjetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8