English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


TRYEZE PER LIGJIN E MEDIAS - Agron Gjekmarkaj, Aleksander Cipa, Mesila Doda, Koloreto Cukali, Albana Vokshi, Kryetari i PD, Lulzim Basha, Walter Gloss, Armand Shkullaku, Nikoll Lesi, gjate tryezes Media e lire, shoqeri e lire – Rreziku i heshtjes me ligj, i organizuar nga Partia Demokratike dhe fondacioni Konrad Adenauer Stiftung (KAS).
Kategori: Media
E Premte, 11 Janar 2019


Koloreto Cukali, Albana Vokshi, Kryetari i PD, Lulzim Basha, Walter Gloss, gjate tryezes Media e lire, shoqeri e lire – Rreziku i heshtjes me ligj, i organizuar nga Partia Demokratike dhe fondacioni Konrad Adenauer Stiftung (KAS).
Kategori: Media
E Premte, 11 Janar 2019


Lutfi Dervishi, Enton Abilekaj, Andi Tela, Mentor Kikia, Robert Rakipllari, Agron Gjekmarkaj, Aleksander Cipa, Mesila Doda, Koloreto Cukali, Albana Vokshi, Kryetari i PD, Lulzim Basha, Walter Gloss, gjate tryezes Media e lire, shoqeri e lire – Rreziku i heshtjes me ligj, i organizuar nga Partia Demokratike dhe fondacioni Konrad Adenauer Stiftung (KAS).
Kategori: Media
E Premte, 11 Janar 2019


Koloreto Cukali, Albana Vokshi, Kryetari i PD, Lulzim Basha, Walter Gloss, gjate tryezes Media e lire, shoqeri e lire – Rreziku i heshtjes me ligj, i organizuar nga Partia Demokratike dhe fondacioni Konrad Adenauer Stiftung (KAS).
Kategori: Media
E Premte, 11 Janar 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur gjate tryezes Media e lire, shoqeri e lire – Rreziku i heshtjes me ligj, i organizuar nga Partia Demokratike dhe fondacioni Konrad Adenauer Stiftung (KAS).
Kategori: PD
E Premte, 11 Janar 2019


Albana Vokshi, Kryetari i PD, Lulzim Basha, Walter Gloss, Armand Shkullaku, Nikoll Lesi, Jonida Godole, Ylli Rakipi, gjate tryezes Media e lire, shoqeri e lire – Rreziku i heshtjes me ligj, i organizuar nga Partia Demokratike dhe fondacioni Konrad Adenauer Stiftung (KAS).
Kategori: Media
E Premte, 11 Janar 2019


Kryetari i PD, Lulzim Basha, Walter Gloss, Armand Shkullaku, Nikoll Lesi, Jonida Godole, Ylli Rakipi, Clirim Gjata, Frrok Cupi, Iris Luarasi, Arben Cejku, gjate tryezes Media e lire, shoqeri e lire – Rreziku i heshtjes me ligj, i organizuar nga Partia Demokratike dhe fondacioni Konrad Adenauer Stiftung (KAS).
Kategori: Media
E Premte, 11 Janar 2019


Koloreto Cukali, Albana Vokshi, Kryetari i PD, Lulzim Basha, Walter Gloss, gjate tryezes Media e lire, shoqeri e lire – Rreziku i heshtjes me ligj, i organizuar nga Partia Demokratike dhe fondacioni Konrad Adenauer Stiftung (KAS).
Kategori: Media
E Premte, 11 Janar 2019


Gazetari, Lutfi Dervishi, duke folur gjate tryezes Media e lire, shoqeri e lire – Rreziku i heshtjes me ligj, i organizuar nga Partia Demokratike dhe fondacioni Konrad Adenauer Stiftung (KAS).
Kategori: Media
E Premte, 11 Janar 2019


Kreu i UGSH Aleksander Cipa, duke folur gjate tryezes Media e lire, shoqeri e lire – Rreziku i heshtjes me ligj, i organizuar nga Partia Demokratike dhe fondacioni Konrad Adenauer Stiftung (KAS).
Kategori: Media
E Premte, 11 Janar 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 10 of 10