English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PROJEKT PER SIGURINE USHQIMORE - Sekretar i Shtetit ne Ministrine e Jashtme te Finlandes, Samuli Virtanen, Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja Irlandeze e Shtetit per Ceshtjet Evropiane, Helen McEntee, gjate prezantimit te projektit te ri te financuar nga BE, Mbeshtetje per sigurine ushqimore, standardet veterinare dhe fitosanitare.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 06 Shkurt 2019


Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, gjate prezantimit te projektit te ri te financuar nga BE, Mbeshtetje per sigurine ushqimore, standardet veterinare dhe fitosanitare.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 06 Shkurt 2019


Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja Irlandeze e Shtetit per Ceshtjet Evropiane, Helen McEntee, gjate prezantimit te projektit te ri te financuar nga BE, Mbeshtetje per sigurine ushqimore, standardet veterinare dhe fitosanitare.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 06 Shkurt 2019


Sekretar i Shtetit ne Ministrine e Jashtme te Finlandes, Samuli Virtanen, Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja Irlandeze e Shtetit per Ceshtjet Evropiane, Helen McEntee, gjate prezantimit te projektit te ri te financuar nga BE, Mbeshtetje per sigurine ushqimore, standardet veterinare dhe fitosanitare.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 06 Shkurt 2019


Sekretar i Shtetit ne Ministrine e Jashtme te Finlandes, Samuli Virtanen, Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja Irlandeze e Shtetit per Ceshtjet Evropiane, Helen McEntee, gjate prezantimit te projektit te ri te financuar nga BE, Mbeshtetje per sigurine ushqimore, standardet veterinare dhe fitosanitare.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 06 Shkurt 2019


Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, gjate prezantimit te projektit te ri te financuar nga BE, Mbeshtetje per sigurine ushqimore, standardet veterinare dhe fitosanitare.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 06 Shkurt 2019


Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja Irlandeze e Shtetit per Ceshtjet Evropiane, Helen McEntee, gjate prezantimit te projektit te ri te financuar nga BE, Mbeshtetje per sigurine ushqimore, standardet veterinare dhe fitosanitare.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 06 Shkurt 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7