English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SEANCE PARLAMENTARE - Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Kryeministri, Edi Rama, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Shtetit per Maredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, gjate nje seance parlamentare, ku Rama deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Shtetit per Maredheniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, gjate nje seance parlamentare, ku Rama deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Deputetja, Mimi Kodheli, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku Kryeministri Edi Rama deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci, gjate nje seance parlamentare, ku Kryeministri Edi Rama deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Deputeti, Ralf Gjoni, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku Kryeministri Edi Rama deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Ministri i Brendshem, Sander Lleshaj, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku Kryeministri Edi Rama deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Ministri i Brendshem, Sander Lleshaj, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku Kryeministri Edi Rama deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Ministri i Brendshem, Sander Lleshaj, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku Kryeministri Edi Rama deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Deputetja, Rudina Hajdari, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku Kryeministri Edi Rama deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Deputetja, Rudina Hajdari, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku Kryeministri Edi Rama deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku Kryeministri Edi Rama deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Kreu i grupit parlamentar socialist, Taulant Balla, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku Kryeministri Edi Rama deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019


Kreu i grupit parlamentar socialist, Taulant Balla, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku Kryeministri Edi Rama deklatoi se progres raporti i KE, do te rekomandoje hapjen e negociatave dhe se Shqiperia i ka plotesuar te gjitha detyrat per te celur negociatat per anetaresim.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 22 of 22