English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


TAKIM KONSULTATIV ME DONATORET - Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, Ministri i Brendshem, Bledi Cuci, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne takimin konsultativ te Ministrise se Brendshme me donatoret, ku u prezantua drejtuesi i agjencise shteterore per programim strategjik dhe koordinim te ndihmes, lidhur me ndihmat e donatoreve.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Andi Mahila, Besfort Lamallari, Romina Kuko ne takimin konsultativ te Ministrise se Brendshme me donatoret, ku u prezantua drejtuesi i agjencise shteterore per programim strategjik dhe koordinim te ndihmes, lidhur me ndihmat e donatoreve.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ilir Beqja duke folur ne takimin konsultativ te Ministrise se Brendshme me donatoret, ku u prezantua drejtuesi i agjencise shteterore per programim strategjik dhe koordinim te ndihmes, lidhur me ndihmat e donatoreve.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, ne takimin konsultativ te Ministrise se Brendshme me donatoret, ku u prezantua drejtuesi i agjencise shteterore per programim strategjik dhe koordinim te ndihmes, lidhur me ndihmat e donatoreve.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, Ministri i Brendshem, Bledi Cuci, ne takimin konsultativ te Ministrise se Brendshme me donatoret, ku u prezantua drejtuesi i agjencise shteterore per programim strategjik dhe koordinim te ndihmes, lidhur me ndihmat e donatoreve.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, Ministri i Brendshem, Bledi Cuci, ne takimin konsultativ te Ministrise se Brendshme me donatoret, ku u prezantua drejtuesi i agjencise shteterore per programim strategjik dhe koordinim te ndihmes, lidhur me ndihmat e donatoreve.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne takimin konsultativ te Ministrise se Brendshme me donatoret, ku u prezantua drejtuesi i agjencise shteterore per programim strategjik dhe koordinim te ndihmes, lidhur me ndihmat e donatoreve.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ministri i Brendshem, Bledi Cuci, duke folur ne takimin konsultativ te Ministrise se Brendshme me donatoret, ku u prezantua drejtuesi i agjencise shteterore per programim strategjik dhe koordinim te ndihmes, lidhur me ndihmat e donatoreve.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ministri i Brendshem, Bledi Cuci, duke folur ne takimin konsultativ te Ministrise se Brendshme me donatoret, ku u prezantua drejtuesi i agjencise shteterore per programim strategjik dhe koordinim te ndihmes, lidhur me ndihmat e donatoreve.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ministri i Brendshem, Bledi Cuci, duke folur ne takimin konsultativ te Ministrise se Brendshme me donatoret, ku u prezantua drejtuesi i agjencise shteterore per programim strategjik dhe koordinim te ndihmes, lidhur me ndihmat e donatoreve.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021


Ministri i Brendshem, Bledi Cuci, duke folur ne takimin konsultativ te Ministrise se Brendshme me donatoret, ku u prezantua drejtuesi i agjencise shteterore per programim strategjik dhe koordinim te ndihmes, lidhur me ndihmat e donatoreve.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 24 Nentor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 11 of 11