English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CELIBASHI FLET PER PROCESIN E ZGJEDHJEVE - Komisioneri Shteteror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi duke folur ne nje konference per shtyp te KQZ ne lidhje me procesin e votimit me 14 Maj. Sipas Celibashit, nga te dhenat e pajisjes se identifikimit biometrik (PEI) pjesemarrja perllogaritet ne shifren 34.37%, ndersa foli dhe per problemtikat e hasura gjate votimit elektronik ne Elbasan, Vora dhe Kamez.
Kategori: KQZ
E Enjte, 18 Maj 2023


Komisioneri Shteteror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi duke folur ne nje konference per shtyp te KQZ ne lidhje me procesin e votimit me 14 Maj. Sipas Celibashit, nga te dhenat e pajisjes se identifikimit biometrik (PEI) pjesemarrja perllogaritet ne shifren 34.37%, ndersa foli dhe per problemtikat e hasura gjate votimit elektronik ne Elbasan, Vora dhe Kamez.
Kategori: KQZ
E Enjte, 18 Maj 2023


Komisioneri Shteteror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi duke folur ne nje konference per shtyp te KQZ ne lidhje me procesin e votimit me 14 Maj. Sipas Celibashit, nga te dhenat e pajisjes se identifikimit biometrik (PEI) pjesemarrja perllogaritet ne shifren 34.37%, ndersa foli dhe per problemtikat e hasura gjate votimit elektronik ne Elbasan, Vora dhe Kamez.
Kategori: KQZ
E Enjte, 18 Maj 2023


Komisioneri Shteteror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi duke folur ne nje konference per shtyp te KQZ ne lidhje me procesin e votimit me 14 Maj. Sipas Celibashit, nga te dhenat e pajisjes se identifikimit biometrik (PEI) pjesemarrja perllogaritet ne shifren 34.37%, ndersa foli dhe per problemtikat e hasura gjate votimit elektronik ne Elbasan, Vora dhe Kamez.
Kategori: KQZ
E Enjte, 18 Maj 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4