English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


TAKIMI I PARTIVE PARLAMENTARE PER ZGJEDHJET - Kryetaret e partive, Dashamir Shehi, Nard Ndoka, Vangjel Dule, Lulzim Basha, Fatmir Mediu, Agron Duka, Edi Rama, Petrit Vasili, Mimoza Hafizi dhe Shpetim Idrizi, gjate nje takimi te partive parlamentare, ne perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin.
Kategori: Parlament
E Merkure, 17 Maj 2017


PARTITE E VOGLA DALIN NGA TAKIMI - Kryetari i PR, Fatmir Mediu dhe kryetari i PAA, Agron Duka, duke folur per mediat, pasi kane dale nga nje takim i partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin. Nderkohe takimin koke me koke e ka vazhduar kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetaret e partive, Dashamir Shehi, Nard Ndoka, Vangjel Dule, Lulzim Basha, Fatmir Mediu, Agron Duka, Edi Rama, Petrit Vasili, Mimoza Hafizi dhe Shpetim Idrizi, gjate nje takimi te partive parlamentare, ne perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin.
Kategori: Parlament
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetaret e partive, Dashamir Shehi, Nard Ndoka, Vangjel Dule, Lulzim Basha, Fatmir Mediu, Agron Duka, Edi Rama, Petrit Vasili, Mimoza Hafizi dhe Shpetim Idrizi, gjate nje takimi te partive parlamentare, ne perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin.
Kategori: Parlament
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetaret e partive, Dashamir Shehi, Nard Ndoka, Vangjel Dule, Lulzim Basha, Fatmir Mediu, Agron Duka, Edi Rama, Petrit Vasili, Mimoza Hafizi dhe Shpetim Idrizi, gjate nje takimi te partive parlamentare, ne perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin.
Kategori: Parlament
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetaret e partive, Dashamir Shehi, Nard Ndoka, Vangjel Dule, Lulzim Basha, Fatmir Mediu, Agron Duka, Edi Rama, Petrit Vasili, Mimoza Hafizi dhe Shpetim Idrizi, gjate nje takimi te partive parlamentare, ne perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin.
Kategori: Parlament
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetaret e partive, Dashamir Shehi, Nard Ndoka, Vangjel Dule, Lulzim Basha, Fatmir Mediu, Agron Duka, Edi Rama, Petrit Vasili, Mimoza Hafizi dhe Shpetim Idrizi, gjate nje takimi te partive parlamentare, ne perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin.
Kategori: Parlament
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetaret e partive, Dashamir Shehi, Nard Ndoka, Vangjel Dule, Lulzim Basha, Fatmir Mediu, Agron Duka, Edi Rama, Petrit Vasili, Mimoza Hafizi dhe Shpetim Idrizi, gjate nje takimi te partive parlamentare, ne perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin.
Kategori: Parlament
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetaret e partive, Dashamir Shehi, Nard Ndoka, Vangjel Dule, Lulzim Basha, Fatmir Mediu, Agron Duka, Edi Rama, Petrit Vasili, Mimoza Hafizi dhe Shpetim Idrizi, gjate nje takimi te partive parlamentare, ne perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin.
Kategori: Parlament
E Merkure, 17 Maj 2017


Dashamir Shehi dhe Nard Ndoka, duke dale nga nje takim i partive parlamentare, ne perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin. Nderkohe takimin koke me koke e ka vazhduar kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 17 Maj 2017


Dashamir Shehi dhe Nard Ndoka, duke dale nga nje takim i partive parlamentare, ne perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin. Nderkohe takimin koke me koke e ka vazhduar kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 17 Maj 2017


Mimoza Hafizi, duke folur per mediat, pasi ka dale nga nje takim i partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin. Nderkohe takimin koke me koke e ka vazhduar kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 17 Maj 2017


Mimoza Hafizi, duke folur per mediat, pasi ka dale nga nje takim i partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin. Nderkohe takimin koke me koke e ka vazhduar kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 17 Maj 2017


Mimoza Hafizi, duke folur per mediat, pasi ka dale nga nje takim i partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin. Nderkohe takimin koke me koke e ka vazhduar kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i PR, Fatmir Mediu, duke dale nga nje takim i partive parlamentare, ne perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin. Nderkohe takimin koke me koke e ka vazhduar kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i PR, Fatmir Mediu dhe kryetari i PAA, Agron Duka, duke folur per mediat, pasi kane dale nga nje takim i partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin. Nderkohe takimin koke me koke e ka vazhduar kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i PR, Fatmir Mediu dhe kryetari i PAA, Agron Duka, duke folur per mediat, pasi kane dale nga nje takim i partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin. Nderkohe takimin koke me koke e ka vazhduar kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i LSI, Petrit Vasili, duke dale nga nje takim i partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin. Nderkohe takimin koke me koke e ka vazhduar kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i LSI, Petrit Vasili, duke folur per mediat, pasi ka dale nga nje takim i partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin. Nderkohe takimin koke me koke e ka vazhduar kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i LSI, Petrit Vasili, duke folur per mediat, pasi ka dale nga nje takim i partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin. Nderkohe takimin koke me koke e ka vazhduar kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i PDIU, Shpetim Idrizi, duke folur per mediat, pasi ka dale nga nje takim i partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin. Nderkohe takimin koke me koke e ka vazhduar kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i PDIU, Shpetim Idrizi, duke folur per mediat, pasi ka dale nga nje takim i partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin. Nderkohe takimin koke me koke e ka vazhduar kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i PDIU, Shpetim Idrizi, duke folur per mediat, pasi ka dale nga nje takim i partive parlamentare, ne nje perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin. Nderkohe takimin koke me koke e ka vazhduar kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i PDIU, Shpetim Idrizi dhe kryetari i PR, Fatmir Mediu, duke dale nga nje takim i partive parlamentare, ne perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin. Nderkohe takimin koke me koke e ka vazhduar kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 17 Maj 2017


Kryetari i PDIU, Shpetim Idrizi dhe kryetari i PR, Fatmir Mediu, duke dale nga nje takim i partive parlamentare, ne perpjekje per te arritur nje marrveshje dhe per te zgjidhur krizen politike qe ka mberthyer vendin. Nderkohe takimin koke me koke e ka vazhduar kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha.
Kategori: Partite e vogla
E Merkure, 17 Maj 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 25 of 25