English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


HAPET PANAIRI I 8 I PUNESIMIT DHE STUDIMIT - Kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj dhe ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla, duke pare pavionet ne panairin e 8 te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 18 Maj 2017


Pavionet ne panairin e 8 te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla dhe zv e saj Nora Malaj, gjate ceremonise se hapjes te panairit te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla dhe zv e saj Nora Malaj, gjate ceremonise se hapjes te panairit te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, gjate ceremonise se hapjes te panairit te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke folur gjate ceremonise se hapjes te panairit te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Bashki
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke folur gjate ceremonise se hapjes te panairit te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Bashki
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke folur gjate ceremonise se hapjes te panairit te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Bashki
E Enjte, 18 Maj 2017


Ministrja e Arsimit Lindita Nikolla, gjate ceremonise se hapjes te panairit te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, gjate ceremonise se hapjes te panairit te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Bashki
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj dhe ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla, duke pare pavionet ne panairin e 8 te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj dhe ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla, duke pare pavionet ne panairin e 8 te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj dhe ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla, duke pare pavionet ne panairin e 8 te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke pare pavionet ne panairin e 8 te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Bashki
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke pare pavionet ne panairin e 8 te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Bashki
E Enjte, 18 Maj 2017


Pavionet ne panairin e 8 te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke pare pavionet ne panairin e 8 te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Bashki
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj dhe ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla, duke pare pavionet ne panairin e 8 te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj dhe ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla, duke pare pavionet ne panairin e 8 te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 18 Maj 2017


Pavioni i T Mobile, ne panairin e 8 te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 18 Maj 2017


Pavioni i T Mobile, ne panairin e 8 te Punesimit dhe Studimit, zhvilluar ne ambjentet e Pallatit te Kongreseve.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 18 Maj 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 21 of 21