English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MARSHIM KUNDER INFORMALITETIT - Shoqata te biznesit, gjate nje tubimi nen sloganin Per nje ekonomi me te drejte” per te sensibilizuar qytetaret per te terhequr kuponin tatimor dhe rendesine e luftes kunder informalitetit, ne bulevardin Deshmoret e Kombit.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 12 Tetor 2017


Shoqata te biznesit, gjate nje tubimi nen sloganin Per nje ekonomi me te drejte” per te sensibilizuar qytetaret per te terhequr kuponin tatimor dhe rendesine e luftes kunder informalitetit, ne bulevardin Deshmoret e Kombit.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 12 Tetor 2017


Shoqata te biznesit, gjate nje tubimi nen sloganin Per nje ekonomi me te drejte” per te sensibilizuar qytetaret per te terhequr kuponin tatimor dhe rendesine e luftes kunder informalitetit, ne bulevardin Deshmoret e Kombit.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 12 Tetor 2017


Administratori i UET, Henri Cili, gjate nje tubimi te shoqatave te biznesit, nen sloganin Per nje ekonomi me te drejte” per te sensibilizuar qytetaret per te terhequr kuponin tatimor dhe rendesine e luftes kunder informalitetit, ne bulevardin Deshmoret e Kombit.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 12 Tetor 2017


Shoqata te biznesit, gjate nje tubimi nen sloganin Per nje ekonomi me te drejte” per te sensibilizuar qytetaret per te terhequr kuponin tatimor dhe rendesine e luftes kunder informalitetit, ne bulevardin Deshmoret e Kombit.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 12 Tetor 2017


Shoqata te biznesit, gjate nje tubimi nen sloganin Per nje ekonomi me te drejte” per te sensibilizuar qytetaret per te terhequr kuponin tatimor dhe rendesine e luftes kunder informalitetit, ne bulevardin Deshmoret e Kombit.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 12 Tetor 2017


Petagogu, Adrian Civici, duke folur gjate nje tubimi te shoqatave te biznesit, nen sloganin Per nje ekonomi me te drejte” per te sensibilizuar qytetaret per te terhequr kuponin tatimor dhe rendesine e luftes kunder informalitetit, ne bulevardin Deshmoret e Kombit.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 12 Tetor 2017


Shoqata te biznesit, gjate nje tubimi nen sloganin Per nje ekonomi me te drejte” per te sensibilizuar qytetaret per te terhequr kuponin tatimor dhe rendesine e luftes kunder informalitetit, ne bulevardin Deshmoret e Kombit.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryetarja e Bashkimit te Dhomave te Tregtise dhe Industrise se Shqiperise, Ines Mucostepa, duke folur gjate nje tubimi te shoqatave te biznesit, nen sloganin Per nje ekonomi me te drejte” per te sensibilizuar qytetaret per te terhequr kuponin tatimor dhe rendesine e luftes kunder informalitetit, ne bulevardin Deshmoret e Kombit.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 12 Tetor 2017


Drejtori i Pergjithshem Ekzekutiv i Intesa Sanpaolo Bank Albania, Silvio Pedrazzi, duke folur gjate nje tubimi te shoqatave te biznesit, nen sloganin Per nje ekonomi me te drejte” per te sensibilizuar qytetaret per te terhequr kuponin tatimor dhe rendesine e luftes kunder informalitetit, ne bulevardin Deshmoret e Kombit.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 12 Tetor 2017


Shoqata te biznesit, gjate nje tubimi nen sloganin Per nje ekonomi me te drejte” per te sensibilizuar qytetaret per te terhequr kuponin tatimor dhe rendesine e luftes kunder informalitetit, ne bulevardin Deshmoret e Kombit.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 12 Tetor 2017


Administratori i UET, Henri Cili dhe Besart Kadia, gjate nje tubimi te shoqatave te biznesit, nen sloganin Per nje ekonomi me te drejte” per te sensibilizuar qytetaret per te terhequr kuponin tatimor dhe rendesine e luftes kunder informalitetit, ne bulevardin Deshmoret e Kombit.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 12 Tetor 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 12 of 12