English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BUSHATI DHE DANIELSSON SEMINAR PER INTEGRIMIN - Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, drejtori i Pergjithshem per Zgjerimin ne Komisionin Europian, Christian Danielsson, Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, gjate seminarit me teme: Impakti i negociatave te anetaresimit ne punen e autoriteteve dhe ministrive relevante ne nje vend negociues- Mesime te nxjerra nga Republika e Kroacise.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, drejtori i Pergjithshem per Zgjerimin ne Komisionin Europian, Christian Danielsson, Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, gjate seminarit me teme: Impakti i negociatave te anetaresimit ne punen e autoriteteve dhe ministrive relevante ne nje vend negociues- Mesime te nxjerra nga Republika e Kroacise.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 10 Tetor 2018


Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, gjate seminarit me teme: Impakti i negociatave te anetaresimit ne punen e autoriteteve dhe ministrive relevante ne nje vend negociues- Mesime te nxjerra nga Republika e Kroacise.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, drejtori i Pergjithshem per Zgjerimin ne Komisionin Europian, Christian Danielsson, Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, gjate seminarit me teme: Impakti i negociatave te anetaresimit ne punen e autoriteteve dhe ministrive relevante ne nje vend negociues- Mesime te nxjerra nga Republika e Kroacise.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, drejtori i Pergjithshem per Zgjerimin ne Komisionin Europian, Christian Danielsson, Ministri per Evropen dhe Punet e Jashtme, Ditmir Bushati, gjate seminarit me teme: Impakti i negociatave te anetaresimit ne punen e autoriteteve dhe ministrive relevante ne nje vend negociues- Mesime te nxjerra nga Republika e Kroacise.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, drejtori i Pergjithshem per Zgjerimin ne Komisionin Europian, Christian Danielsson, gjate seminarit me teme: Impakti i negociatave te anetaresimit ne punen e autoriteteve dhe ministrive relevante ne nje vend negociues- Mesime te nxjerra nga Republika e Kroacise.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, drejtori i Pergjithshem per Zgjerimin ne Komisionin Europian, Christian Danielsson, gjate seminarit me teme: Impakti i negociatave te anetaresimit ne punen e autoriteteve dhe ministrive relevante ne nje vend negociues- Mesime te nxjerra nga Republika e Kroacise.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, drejtori i Pergjithshem per Zgjerimin ne Komisionin Europian, Christian Danielsson, gjate seminarit me teme: Impakti i negociatave te anetaresimit ne punen e autoriteteve dhe ministrive relevante ne nje vend negociues- Mesime te nxjerra nga Republika e Kroacise.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, drejtori i Pergjithshem per Zgjerimin ne Komisionin Europian, Christian Danielsson, gjate seminarit me teme: Impakti i negociatave te anetaresimit ne punen e autoriteteve dhe ministrive relevante ne nje vend negociues- Mesime te nxjerra nga Republika e Kroacise.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 10 Tetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 9 of 9