English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PD AKUZA MINISTRIT XHAFAJ - Deputeti i PD, Enkelejd Alibeaj dhe keshilltari ligjor i PD, Gazmend Bardhi, gjate nje konference shtypi, ku kane deklaruar se prokuroria nuk ka hetuar kurre Agron Xhafen per trafik droge, por e ka lejuar qe te largohet nga vendi.
Kategori: PD
E Enjte, 11 Tetor 2018


Deputeti i PD, Enkelejd Alibeaj dhe keshilltari ligjor i PD, Gazmend Bardhi, gjate nje konference shtypi, ku kane deklaruar se prokuroria nuk ka hetuar kurre Agron Xhafen per trafik droge, por e ka lejuar qe te largohet nga vendi.
Kategori: PD
E Enjte, 11 Tetor 2018


Deputeti i PD, Enkelejd Alibeaj dhe keshilltari ligjor i PD, Gazmend Bardhi, gjate nje konference shtypi, ku kane deklaruar se prokuroria nuk ka hetuar kurre Agron Xhafen per trafik droge, por e ka lejuar qe te largohet nga vendi.
Kategori: PD
E Enjte, 11 Tetor 2018


Deputeti i PD, Enkelejd Alibeaj dhe keshilltari ligjor i PD, Gazmend Bardhi, gjate nje konference shtypi, ku kane deklaruar se prokuroria nuk ka hetuar kurre Agron Xhafen per trafik droge, por e ka lejuar qe te largohet nga vendi.
Kategori: PD
E Enjte, 11 Tetor 2018


Deputeti i PD, Enkelejd Alibeaj dhe keshilltari ligjor i PD, Gazmend Bardhi, gjate nje konference shtypi, ku kane deklaruar se prokuroria nuk ka hetuar kurre Agron Xhafen per trafik droge, por e ka lejuar qe te largohet nga vendi.
Kategori: PD
E Enjte, 11 Tetor 2018


Deputeti i PD, Enkelejd Alibeaj dhe keshilltari ligjor i PD, Gazmend Bardhi, gjate nje konference shtypi, ku kane deklaruar se prokuroria nuk ka hetuar kurre Agron Xhafen per trafik droge, por e ka lejuar qe te largohet nga vendi.
Kategori: PD
E Enjte, 11 Tetor 2018


Deputeti i PD, Enkelejd Alibeaj dhe keshilltari ligjor i PD, Gazmend Bardhi, gjate nje konference shtypi, ku kane deklaruar se prokuroria nuk ka hetuar kurre Agron Xhafen per trafik droge, por e ka lejuar qe te largohet nga vendi.
Kategori: PD
E Enjte, 11 Tetor 2018


Deputeti i PD, Enkelejd Alibeaj dhe keshilltari ligjor i PD, Gazmend Bardhi, gjate nje konference shtypi, ku kane deklaruar se prokuroria nuk ka hetuar kurre Agron Xhafen per trafik droge, por e ka lejuar qe te largohet nga vendi.
Kategori: PD
E Enjte, 11 Tetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8