English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RAMA PERCJELL XHAFAJ - Kryeministri, Edi Rama dhe Fatmir Xhafaj, duke dale nga Ministria e Brendshme, ku Kryeministri Rama ka prezantuar Sander Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Fatmir Xhafaj, duke dale nga Ministria e Brendshme, ku Kryeministri Rama ka prezantuar Sander Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Fatmir Xhafaj, duke dale nga Ministria e Brendshme, ku Kryeministri Rama ka prezantuar Sander Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Fatmir Xhafaj, duke dale nga Ministria e Brendshme, ku Kryeministri Rama ka prezantuar Sander Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Fatmir Xhafaj, duke dale nga Ministria e Brendshme, ku Kryeministri Rama ka prezantuar Sander Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Fatmir Xhafaj, duke dale nga Ministria e Brendshme, ku Kryeministri Rama ka prezantuar Sander Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Fatmir Xhafaj, duke dale nga Ministria e Brendshme, ku Kryeministri Rama ka prezantuar Sander Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Fatmir Xhafaj, duke dale nga Ministria e Brendshme, ku Kryeministri Rama ka prezantuar Sander Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Fatmir Xhafaj, duke dale nga Ministria e Brendshme, ku Kryeministri Rama ka prezantuar Sander Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018


Kryeministri, Edi Rama dhe Fatmir Xhafaj, duke dale nga Ministria e Brendshme, ku Kryeministri Rama ka prezantuar Sander Lleshaj si zv/minister i Brendshem me atributet e drejtuesit te Ministrise se Mbrendshme.
Kategori: Qeveri
E Marte, 06 Nentor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 10 of 10