English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


HOXHA PER NGUJIMIN E STUDENTEVE - Dekani Fakultetit te Drejtesise, Artan Hoxha, duke folur per gazetaret, ku ka deklaruar se ai do te lejoje qe studentet te mbyllen ne fakultet deri diten e diele, me kusht qe te lirojnë katin e pare. Studentet kane vendosur te bojkotojne mesimin dhe te bllokojne godinat e Universiteteve pas shume ditesh proteste ku kerkojne nga qeveria plotesimin e kerkesave te tyre edhe anulimin e ligjit te arsimit te larte.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Janar 2019


Dekani Fakultetit te Ekonomise, Dori Kule, duke dale nga nje mbledhje ne fakultetin e Drejtesise. Studentet kane vendosur te bojkotojne mesimin dhe te bllokojne godinat e Universiteteve pas shume ditesh proteste ku kerkojne nga qeveria plotesimin e kerkesave te tyre edhe anulimin e ligjit te arsimit te larte.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Janar 2019


Dekani Fakultetit te Drejtesise, Artan Hoxha, duke folur per gazetaret, ku ka deklaruar se ai do te lejoje qe studentet te mbyllen ne fakultet deri diten e diele, me kusht qe te lirojnë katin e pare. Studentet kane vendosur te bojkotojne mesimin dhe te bllokojne godinat e Universiteteve pas shume ditesh proteste ku kerkojne nga qeveria plotesimin e kerkesave te tyre edhe anulimin e ligjit te arsimit te larte.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Janar 2019


Dekani Fakultetit te Drejtesise, Artan Hoxha, duke folur per gazetaret, ku ka deklaruar se ai do te lejoje qe studentet te mbyllen ne fakultet deri diten e diele, me kusht qe te lirojnë katin e pare. Studentet kane vendosur te bojkotojne mesimin dhe te bllokojne godinat e Universiteteve pas shume ditesh proteste ku kerkojne nga qeveria plotesimin e kerkesave te tyre edhe anulimin e ligjit te arsimit te larte.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 11 Janar 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4