English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CUCI PER STUDENTET E EKSELENCES - Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, duke folur gjate nje konference shtypi, ku deklaroi se 30 nga rreth 300 prej studenteve te ekselences do te punesohen ne ministrine qe ai drejton.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Mars 2019


Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, duke folur gjate nje konference shtypi, ku deklaroi se 30 nga rreth 300 prej studenteve te ekselences do te punesohen ne ministrine qe ai drejton.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Mars 2019


Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, duke folur gjate nje konference shtypi, ku deklaroi se 30 nga rreth 300 prej studenteve te ekselences do te punesohen ne ministrine qe ai drejton.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Mars 2019


Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, duke folur gjate nje konference shtypi, ku deklaroi se 30 nga rreth 300 prej studenteve te ekselences do te punesohen ne ministrine qe ai drejton.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Mars 2019


Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, duke folur gjate nje konference shtypi, ku deklaroi se 30 nga rreth 300 prej studenteve te ekselences do te punesohen ne ministrine qe ai drejton.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Mars 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5