English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KANDIDATET PER SPAK NE KLP - Kryetari i KLP, Gent Ibrahimi dhe kreu i Prokurorise se Krimeve te Renda, Donika Prela, duke dale pas intervistes qe Prela ka dhene, si pjese e perzgjedhjes se kandidateve per Prokurorine Speciale Antikorrupsion (SPAK), qe Keshilli i Larte i Prokurorise, KLP, ka zhvilluar gjate dites.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 09 Korrik 2019


Prokurorja e Krimeve te Renda, Doloreza Musabelliu, duke dale pas intervistes qe ka dhene ne Keshillin e Larte te Prokurorise, KLP, i cili po perzgjedh kandidatet per Prokurorine Speciale Antikorrupsion (SPAK).
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 09 Korrik 2019


Prokurorja e Krimeve te Renda, Doloreza Musabelliu, duke dale pas intervistes qe ka dhene ne Keshillin e Larte te Prokurorise, KLP, i cili po perzgjedh kandidatet per Prokurorine Speciale Antikorrupsion (SPAK).
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 09 Korrik 2019


Kryetari i KLP, Gent Ibrahimi dhe kreu i Prokurorise se Krimeve te Renda, Donika Prela, duke dale pas intervistes qe Prela ka dhene, si pjese e perzgjedhjes se kandidateve per Prokurorine Speciale Antikorrupsion (SPAK), qe Keshilli i Larte i Prokurorise, KLP, ka zhvilluar gjate dites.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 09 Korrik 2019


Kryetari i KLP, Gent Ibrahimi dhe kreu i Prokurorise se Krimeve te Renda, Donika Prela, duke dale pas intervistes qe Prela ka dhene, si pjese e perzgjedhjes se kandidateve per Prokurorine Speciale Antikorrupsion (SPAK), qe Keshilli i Larte i Prokurorise, KLP, ka zhvilluar gjate dites.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 09 Korrik 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5