English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MEDIAT PRESIN FUNDIN E TAKIMIT - Mediat duke pritur perfundimin e nje takimi prej 5 oresh te kryeministrit Edi Rama me kryetarin e PD, Lulzim Basha, ne te cilin eshte hartuar marreveshja e plote e arritur nje nate me pare. Ne kete marreveshje parashikohet qe zgjedhjet e pergjithshme te mbahen me 25 Qershor si dhe zgjedhjet e pjeshme lokale ne Kavaje te mbahen po ne kete date. PD do te propozoje zv.kryeministrin dhe 6 ministri kyçe, Ministrine e Brendshme, Arsimin, Shendetesine, Ministrine e Mireqenies Sociale dhe Rinise, Financat dhe Drejtesise.
Kategori: Media
E Enjte, 18 Maj 2017


Mediat duke pritur perfundimin e nje takimi prej 5 oresh te kryeministrit Edi Rama me kryetarin e PD, Lulzim Basha, ne te cilin eshte hartuar marreveshja e plote e arritur nje nate me pare. Ne kete marreveshje parashikohet qe zgjedhjet e pergjithshme te mbahen me 25 Qershor si dhe zgjedhjet e pjeshme lokale ne Kavaje te mbahen po ne kete date. PD do te propozoje zv.kryeministrin dhe 6 ministri kyçe, Ministrine e Brendshme, Arsimin, Shendetesine, Ministrine e Mireqenies Sociale dhe Rinise, Financat dhe Drejtesise.
Kategori: Media
E Enjte, 18 Maj 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 2 of 2