English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MANASTIRLIU NE KOMISIONIN E SHENDETESISE - Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke folur ne nje senace degjimore ne komisionin Parlamentar te Shendetesise, ne lidhje me skemen e ndihmes ekonomike dhe asistences sociale.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019


Deputetet, Petrit Vasili, Klodiana Spahiu, Arben Kamami, gjate nje mbledhje te komisionit Parlamentar te Shendetesise, ku Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, ishte thirrur ne nje seance degjimore ne lidhje me skemen e ndihmes ekonomike dhe asistences sociale.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019


Deputetet, Grida Duma, Bardh Spahia, Petrit Vasili, Klodiana Spahiu, Arben Kamami, gjate nje mbledhje te komisionit Parlamentar te Shendetesise, ku Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, ishte thirrur ne nje seance degjimore ne lidhje me skemen e ndihmes ekonomike dhe asistences sociale.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019


Deputetet, Grida Duma, Bardh Spahia, Petrit Vasili, Klodiana Spahiu, Arben Kamami, gjate nje mbledhje te komisionit Parlamentar te Shendetesise, ku Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, ishte thirrur ne nje seance degjimore ne lidhje me skemen e ndihmes ekonomike dhe asistences sociale.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke folur ne nje senace degjimore ne komisionin Parlamentar te Shendetesise, ne lidhje me skemen e ndihmes ekonomike dhe asistences sociale.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke folur ne nje senace degjimore ne komisionin Parlamentar te Shendetesise, ne lidhje me skemen e ndihmes ekonomike dhe asistences sociale.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke folur ne nje senace degjimore ne komisionin Parlamentar te Shendetesise, ne lidhje me skemen e ndihmes ekonomike dhe asistences sociale.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019


Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, duke folur ne nje senace degjimore ne komisionin Parlamentar te Shendetesise, ne lidhje me skemen e ndihmes ekonomike dhe asistences sociale.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019


Deputetet, Grida Duma, Bardh Spahia, Petrit Vasili, Klodiana Spahiu, Arben Kamami, gjate nje mbledhje te komisionit Parlamentar te Shendetesise, ku Ministrja e Shendetsise dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, ishte thirrur ne nje seance degjimore ne lidhje me skemen e ndihmes ekonomike dhe asistences sociale.
Kategori: Parlament
E Hene, 11 Shkurt 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 9 of 9