English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PARRULLA NE BANESEN BORCHARDT - Hyrja e pallatit ku banon Ambasadori i OSBE ne Shqiperi, Bernd Borchardt, ku eshte shkruar parrulla, Borchard turp te kesh. Nje grup te rinjsh te PD dhe LSI, kane protestuar para pallatit ku banon ambasadori Bernd Borchard, pas deklarates se OSBE per protesten e opozites se 11 Majit.
Kategori: Te huaj
E Diele, 12 Maj 2019


Hyrja e pallatit ku banon Ambasadori i OSBE ne Shqiperi, Bernd Borchardt, ku eshte shkruar parrulla, Borchard turp te kesh. Nje grup te rinjsh te PD dhe LSI, kane protestuar para pallatit ku banon ambasadori Bernd Borchard, pas deklarates se OSBE per protesten e opozites se 11 Majit.
Kategori: Te huaj
E Diele, 12 Maj 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 2 of 2