English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


IBRAHIMAJ DHE BUCCI FLASIN PER PENSIONET - Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimaj dhe ambasadori italian ne Tirane, Fabrizio Bucci, duke folur pas arritjes se marreveshjes per njohjen e ndersjellte te pensineve midis Italise dhe Shqiperise. Marreveshja mbulon pensionin e pleqerise, sigurimin per perfitimet e lindjes dhe sigurimin per papunesine.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimaj duke folur pas arritjes se marreveshjes per njohjen e ndersjellte te pensineve midis Italise dhe Shqiperise. Marreveshja mbulon pensionin e pleqerise, sigurimin per perfitimet e lindjes dhe sigurimin per papunesine.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimaj duke folur pas arritjes se marreveshjes per njohjen e ndersjellte te pensineve midis Italise dhe Shqiperise. Marreveshja mbulon pensionin e pleqerise, sigurimin per perfitimet e lindjes dhe sigurimin per papunesine.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimaj dhe ambasadori italian ne Tirane, Fabrizio Bucci, duke folur pas arritjes se marreveshjes per njohjen e ndersjellte te pensineve midis Italise dhe Shqiperise. Marreveshja mbulon pensionin e pleqerise, sigurimin per perfitimet e lindjes dhe sigurimin per papunesine.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ambasadori Italian ne Tirane, Fabrizio Bucci duke folur pas arritjes se marreveshjes per njohjen e ndersjellte te pensineve midis Italise dhe Shqiperise. Marreveshja mbulon pensionin e pleqerise, sigurimin per perfitimet e lindjes dhe sigurimin per papunesine.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimaj duke folur pas arritjes se marreveshjes per njohjen e ndersjellte te pensineve midis Italise dhe Shqiperise. Marreveshja mbulon pensionin e pleqerise, sigurimin per perfitimet e lindjes dhe sigurimin per papunesine.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Delina Ibrahimaj duke folur pas arritjes se marreveshjes per njohjen e ndersjellte te pensineve midis Italise dhe Shqiperise. Marreveshja mbulon pensionin e pleqerise, sigurimin per perfitimet e lindjes dhe sigurimin per papunesine.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 27 Korrik 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7