English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PS MBLEDH GRUPIN PARLAMENTAR DHE KRYESINE - Kryeministri Edi Rama dhe ministri i Jashtem Ditmir Bushati, duke dale nga nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Bledi Cuci dhe Stefan Cipa, duke hyre ne nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, duke hyre ne nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Vasilika Hysi, duke hyre ne nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryeministri Edi Rama, duke hyre ne nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryeministri Edi Rama, duke hyre ne nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryeministri Edi Rama, duke hyre ne nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Garmoz Ruci dhe ministri i Brendshem Fatmir Xhafa, duke hyre ne nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Garmoz Ruci dhe ministri i Brendshem Fatmir Xhafa, duke hyre ne nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryeministri Edi Rama dhe ministri i Jashtem Ditmir Bushati, duke dale nga nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryeministri Edi Rama dhe ministri i Jashtem Ditmir Bushati, duke dale nga nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryeministri Edi Rama dhe ministri i Jashtem Ditmir Bushati, duke dale nga nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryeministri Edi Rama, duke dale nga nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryeministri Edi Rama, duke dale nga nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryeministri Edi Rama, duke dale nga nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryeministri Edi Rama, ministri i Jashtem Ditmir Bushati, Sajmir Tahiri dhe Blendi Klosi, duke dale nga nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryeministri Edi Rama, ministri i Jashtem Ditmir Bushati, Sajmir Tahiri dhe Blendi Klosi, duke dale nga nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryeministri Edi Rama, ministri i Jashtem Ditmir Bushati, Sajmir Tahiri, Niko Peleshi dhe Blendi Klosi, duke dale nga nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryeministri Edi Rama, Olta Xhacka, Ditmir Bushati, Evis Kushi, Damian Gjiknuri, Pandeli Majko, Niko Peleshi dhe kryetari i bashkise se Durresit Vangjush Dako, duke dale nga nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Ministri i Jashtem Ditmir Bushati, Sajmir Tahiri, Damian Gjinuri, Blerina Gjylameti dhe kryetari i bashkise se Durresit Vangjush Dako, duke dale nga nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryeministri Edi Rama, ministri i Jashtem Ditmir Bushati, kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj dhe Blendi Klosi, duke dale nga nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryeministri Edi Rama, Sajmir Tahiri, kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj dhe Blendi Klosi, duke dale nga nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Pandeli Majko dhe Bledi Cuci, duke dale nga nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryeministri Edi Rama, kryetari i bashkise se Tiranes, Erion Veliaj dhe Blendi Klosi, duke dale nga nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017


Evis Kushi, Pandeli Majko, Bledi Cuci, Vangjush Dako, Blerina Gjylameti, Ditmir Bushati dhe Saimir Tahiri, duke dale nga nje mbledhje kryesie dhe e grupit parlamentar te PS, ku eshte folur mbi marreveshjen politike te bere me opoziten.
Kategori: PS
E Enjte, 18 Maj 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 25 of 25