English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RAMA APELON OPOZITEN - Kryeministri, Edi Rama, duke folur per gazetaret, ku apeloi opoziten qe te behet me e pergjegjshme dhe te futet ne hulline e zbatimit te rregullave.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryeministri, Edi Rama, duke folur per gazetaret, ku apeloi opoziten qe te behet me e pergjegjshme dhe te futet ne hulline e zbatimit te rregullave.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryeministri, Edi Rama, duke folur per gazetaret, ku apeloi opoziten qe te behet me e pergjegjshme dhe te futet ne hulline e zbatimit te rregullave.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryeministri, Edi Rama, duke folur per gazetaret, ku apeloi opoziten qe te behet me e pergjegjshme dhe te futet ne hulline e zbatimit te rregullave.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryeministri, Edi Rama, duke folur per gazetaret, ku apeloi opoziten qe te behet me e pergjegjshme dhe te futet ne hulline e zbatimit te rregullave.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryeministri, Edi Rama, duke folur per gazetaret, ku apeloi opoziten qe te behet me e pergjegjshme dhe te futet ne hulline e zbatimit te rregullave.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryeministri, Edi Rama, duke folur per gazetaret, ku apeloi opoziten qe te behet me e pergjegjshme dhe te futet ne hulline e zbatimit te rregullave.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryeministri, Edi Rama, duke folur per gazetaret, ku apeloi opoziten qe te behet me e pergjegjshme dhe te futet ne hulline e zbatimit te rregullave.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryeministri, Edi Rama, duke folur per gazetaret, ku apeloi opoziten qe te behet me e pergjegjshme dhe te futet ne hulline e zbatimit te rregullave.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryeministri, Edi Rama, duke folur per gazetaret, ku apeloi opoziten qe te behet me e pergjegjshme dhe te futet ne hulline e zbatimit te rregullave.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryeministri, Edi Rama, duke folur per gazetaret, ku apeloi opoziten qe te behet me e pergjegjshme dhe te futet ne hulline e zbatimit te rregullave.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Tetor 2017


Kryeministri, Edi Rama, duke folur per gazetaret, ku apeloi opoziten qe te behet me e pergjegjshme dhe te futet ne hulline e zbatimit te rregullave.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 12 Tetor 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 12 of 12