English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


LUYENDIJK WORKSHOP NE TIRANE -Ambasadorja e Mbreterise se Holandes, Dewi Van De Weerd, gazetari holandez, Joris Luyendijk, gazetarja, Fatjona Mejdini, drejtoresha e Open Data Albania, Aranita Brahaj, gjate workshop, ne kuadrin e projektit Parate, Qeveria dhe Politika, me pjesemarrjen e gazetarve nga Tirana, Shkupi dhe Prishtina. Gazetari investigativ holandez dhe shkrimtar i librit Swmming with the Sharks (perkthyer ne shqip me titullin Hijenat Bankare), Joris Luyendijk ofroi keshilla si edhe ndau shembuj ne lidhje me rolin kritik qe gazetaria investigative luan ne demokraci.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Ambasadorja e Mbreterise se Holandes, Dewi Van De Weerd, gazetari holandez, Joris Luyendijk, gjate workshop, ne kuadrin e projektit Parate, Qeveria dhe Politika, me pjesemarrjen e gazetarve nga Tirana, Shkupi dhe Prishtina. Gazetari investigativ holandez dhe shkrimtar i librit Swmming with the Sharks (perkthyer ne shqip me titullin Hijenat Bankare), Joris Luyendijk ofroi keshilla si edhe ndau shembuj ne lidhje me rolin kritik qe gazetaria investigative luan ne demokraci.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Ambasadorja e Mbreterise se Holandes, Dewi Van De Weerd, gazetari holandez, Joris Luyendijk, gazetarja, Fatjona Mejdini, drejtoresha e Open Data Albania, Aranita Brahaj, gjate workshop, ne kuadrin e projektit Parate, Qeveria dhe Politika, me pjesemarrjen e gazetarve nga Tirana, Shkupi dhe Prishtina. Gazetari investigativ holandez dhe shkrimtar i librit Swmming with the Sharks (perkthyer ne shqip me titullin Hijenat Bankare), Joris Luyendijk ofroi keshilla si edhe ndau shembuj ne lidhje me rolin kritik qe gazetaria investigative luan ne demokraci.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Gazetari holandez, Joris Luyendijk, duke folur, gjate workshop, ne kuadrin e projektit Parate, Qeveria dhe Politika, me pjesemarrjen e gazetarve nga Tirana, Shkupi dhe Prishtina. Gazetari investigativ holandez dhe shkrimtar i librit Swmming with the Sharks (perkthyer ne shqip me titullin Hijenat Bankare), Joris Luyendijk ofroi keshilla si edhe ndau shembuj ne lidhje me rolin kritik qe gazetaria investigative luan ne demokraci.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Gazetari holandez, Joris Luyendijk, duke folur, gjate workshop, ne kuadrin e projektit Parate, Qeveria dhe Politika, me pjesemarrjen e gazetarve nga Tirana, Shkupi dhe Prishtina. Gazetari investigativ holandez dhe shkrimtar i librit Swmming with the Sharks (perkthyer ne shqip me titullin Hijenat Bankare), Joris Luyendijk ofroi keshilla si edhe ndau shembuj ne lidhje me rolin kritik qe gazetaria investigative luan ne demokraci.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Gazetari holandez, Joris Luyendijk, duke folur, gjate workshop, ne kuadrin e projektit Parate, Qeveria dhe Politika, me pjesemarrjen e gazetarve nga Tirana, Shkupi dhe Prishtina. Gazetari investigativ holandez dhe shkrimtar i librit Swmming with the Sharks (perkthyer ne shqip me titullin Hijenat Bankare), Joris Luyendijk ofroi keshilla si edhe ndau shembuj ne lidhje me rolin kritik qe gazetaria investigative luan ne demokraci.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Gazetari holandez, Joris Luyendijk, gazetarja, Fatjona Mejdini, drejtoresha e Open Data Albania, Aranita Brahaj, gjate workshop, ne kuadrin e projektit Parate, Qeveria dhe Politika, me pjesemarrjen e gazetarve nga Tirana, Shkupi dhe Prishtina. Gazetari investigativ holandez dhe shkrimtar i librit Swmming with the Sharks (perkthyer ne shqip me titullin Hijenat Bankare), Joris Luyendijk ofroi keshilla si edhe ndau shembuj ne lidhje me rolin kritik qe gazetaria investigative luan ne demokraci.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Gazetari holandez, Joris Luyendijk, duke folur, gjate workshop, ne kuadrin e projektit Parate, Qeveria dhe Politika, me pjesemarrjen e gazetarve nga Tirana, Shkupi dhe Prishtina. Gazetari investigativ holandez dhe shkrimtar i librit Swmming with the Sharks (perkthyer ne shqip me titullin Hijenat Bankare), Joris Luyendijk ofroi keshilla si edhe ndau shembuj ne lidhje me rolin kritik qe gazetaria investigative luan ne demokraci.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Gazetari holandez, Joris Luyendijk, duke folur, gjate workshop, ne kuadrin e projektit Parate, Qeveria dhe Politika, me pjesemarrjen e gazetarve nga Tirana, Shkupi dhe Prishtina. Gazetari investigativ holandez dhe shkrimtar i librit Swmming with the Sharks (perkthyer ne shqip me titullin Hijenat Bankare), Joris Luyendijk ofroi keshilla si edhe ndau shembuj ne lidhje me rolin kritik qe gazetaria investigative luan ne demokraci.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018


Gazetari holandez, Joris Luyendijk, gazetarja, Fatjona Mejdini, drejtoresha e Open Data Albania, Aranita Brahaj, gjate workshop, ne kuadrin e projektit Parate, Qeveria dhe Politika, me pjesemarrjen e gazetarve nga Tirana, Shkupi dhe Prishtina. Gazetari investigativ holandez dhe shkrimtar i librit Swmming with the Sharks (perkthyer ne shqip me titullin Hijenat Bankare), Joris Luyendijk ofroi keshilla si edhe ndau shembuj ne lidhje me rolin kritik qe gazetaria investigative luan ne demokraci.
Kategori: Kulture
E Hene, 12 Mars 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 10 of 10