English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


EKSPOZITA E NADAR NE MARUBI - Vizitore duke pare ekspoziten, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar, hapur ne Muzeun Kombetar te Fotografise Marubi, ne Shkoder.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Drejtori i Muzeut Kombetar te Fotografise Marubi, Lucjan Bedeni, duke folur gjate ceremonise se hapjes te ekspozites, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Ministrja e Kultures Mirela Kumbaro dhe drejtori i Muzeut Kombetar te Fotografise Marubi, Lucjan Bedeni, gjate ceremonise se hapjes se ekspozites, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Ministrja e Kultures Mirela Kumbaro, duke folur gjate ceremonise se hapjes te ekspozites, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar, ne Muzeun Kombetar te Fotografise Marubi, ne Shkoder.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Ministrja e Kultures Mirela Kumbaro, duke folur gjate ceremonise se hapjes te ekspozites, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar, hapur ne Muzeun Kombetar te Fotografise Marubi, ne Shkoder.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Vizitore duke pare ekspoziten, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar, hapur ne Muzeun Kombetar te Fotografise Marubi, ne Shkoder.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kuratori Michel Poivert, duke folur gjate ceremonise se hapjes te ekspozites, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar, ne Muzeun Kombetar te Fotografise Marubi, ne Shkoder.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Kuratori Michel Poivert, kryetarja e Bashkise se Shkodres, Voltana Ademi, ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe drejtori i Muzeut Kombetar te Fotografise Marubi, Lucjan Bedeni, duke pare ekspoziten, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe drejtori i Muzeut Kombetar te Fotografise Marubi, Lucjan Bedeni, duke pare ekspoziten, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Vizitore duke pare ekspoziten, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar, hapur ne Muzeun Kombetar te Fotografise Marubi, ne Shkoder.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Vizitore duke pare ekspoziten, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar, hapur ne Muzeun Kombetar te Fotografise Marubi, ne Shkoder.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Edi Hila, Zef Paci dhe drejtori i Muzeut Kombetar te Fotografise Marubi, Lucjan Bedeni, duke pare ekspoziten, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Vizitore duke pare ekspoziten, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar, hapur ne Muzeun Kombetar te Fotografise Marubi, ne Shkoder.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Vizitore duke pare ekspoziten, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar, hapur ne Muzeun Kombetar te Fotografise Marubi, ne Shkoder.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Vizitore duke pare ekspoziten, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar, hapur ne Muzeun Kombetar te Fotografise Marubi, ne Shkoder.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Vizitore duke pare ekspoziten, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar, hapur ne Muzeun Kombetar te Fotografise Marubi, ne Shkoder.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Vizitore duke pare ekspoziten, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar, hapur ne Muzeun Kombetar te Fotografise Marubi, ne Shkoder.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Vizitore duke pare ekspoziten, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar, hapur ne Muzeun Kombetar te Fotografise Marubi, ne Shkoder.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Vizitore duke pare ekspoziten, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar, hapur ne Muzeun Kombetar te Fotografise Marubi, ne Shkoder.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Vizitore duke pare ekspoziten, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar, hapur ne Muzeun Kombetar te Fotografise Marubi, ne Shkoder.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Vizitore duke pare ekspoziten, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar, hapur ne Muzeun Kombetar te Fotografise Marubi, ne Shkoder.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018


Vizitore duke pare ekspoziten, Mes Rregullave dhe Tekave, nga Felix dhe Paul Nadar, hapur ne Muzeun Kombetar te Fotografise Marubi, ne Shkoder.
Kategori: Kulture
E Merkure, 10 Tetor 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 22 of 22