English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I JAHJOLLI NE KPK - Etleda Ciftja, Firdes Shuli, Pamela Qirko, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore Gentjan Jahjolli, keshilltar ligjor ne Gjykaten e Larte. Jahjolli po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Janar 2019


Keshilltar ligjor ne Gjykaten e Larte, Gentjan Jahjolli, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore ndaj tij. Jahjolli po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Janar 2019


Etleda Ciftja, Firdes Shuli, Pamela Qirko, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore Gentjan Jahjolli, keshilltar ligjor ne Gjykaten e Larte. Jahjolli po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Janar 2019


Etleda Ciftja, Firdes Shuli, Pamela Qirko, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore Gentjan Jahjolli, keshilltar ligjor ne Gjykaten e Larte. Jahjolli po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Janar 2019


Keshilltar ligjor ne Gjykaten e Larte, Gentjan Jahjolli, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore ndaj tij. Jahjolli po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Janar 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5