English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KLGJ HAP GAREN PER ANETARET E GJYKATES SE LARTE - Kryetarja e KLGJ, Naureda Llagami dhe anetaret e tjere, gjate nje mbledhje te Keshillit te Larte Gjyqesor, KLGJ, e cila ka hapur garen per 4 kandidatet jo gjyqtare per Gjykaten e Larte.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 09 Korrik 2019


Kryetarja e KLGJ, Naureda Llagami, duke folur, gjate nje mbledhje te Keshillit te Larte Gjyqesor, KLGJ, e cila ka hapur garen per 4 kandidatet jo gjyqtare per Gjykaten e Larte.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 09 Korrik 2019


Kryetarja e KLGJ, Naureda Llagami, duke folur, gjate nje mbledhje te Keshillit te Larte Gjyqesor, KLGJ, e cila ka hapur garen per 4 kandidatet jo gjyqtare per Gjykaten e Larte.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 09 Korrik 2019


Kryetarja e KLGJ, Naureda Llagami dhe anetaret e tjere, gjate nje mbledhje te Keshillit te Larte Gjyqesor, KLGJ, e cila ka hapur garen per 4 kandidatet jo gjyqtare per Gjykaten e Larte.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 09 Korrik 2019


Kryetarja e KLGJ, Naureda Llagami, duke folur, gjate nje mbledhje te Keshillit te Larte Gjyqesor, KLGJ, e cila ka hapur garen per 4 kandidatet jo gjyqtare per Gjykaten e Larte.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 09 Korrik 2019


Kryetarja e KLGJ, Naureda Llagami dhe anetaret e tjere, gjate nje mbledhje te Keshillit te Larte Gjyqesor, KLGJ, e cila ka hapur garen per 4 kandidatet jo gjyqtare per Gjykaten e Larte.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 09 Korrik 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6