English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PROTESTA E OPOZITES NE ORET E MBREMJES NEN CADER
E Shtune, 18 Shkurt 2017

OPOZITA NGRE CADREN PERPARA KRYEMINISTRISE
E Shtune, 18 Shkurt 2017

POLICIA DHE GARDA NE PROTESTEN E OPOZITES
E Shtune, 18 Shkurt 2017

PROTESTA E OPOZITES
E Shtune, 18 Shkurt 2017

MBULOHET HYRJA E KRYEMINISTRISE
E Premte, 17 Shkurt 2017

MBLEDHJE E KOMITETIT DREJTUES TE LSI PER TIRANEN
E Premte, 17 Shkurt 2017

ANALIZA VJETORE E AGJENSISE SE PARQEVE DHE RIKREACIONIT
E Premte, 17 Shkurt 2017

BASHA PER PROTESTEN E OPOZITES
E Premte, 17 Shkurt 2017

ZUSI DHE SEJKO TAKIM ME PERFAQESUES TE THERTOREVE
E Premte, 17 Shkurt 2017

NOKA FLET PAS PERJASHTIMIT
E Enjte, 16 Shkurt 2017

OPOZITA BOJKOTON SEANCEN PARLAMENTARE
E Enjte, 16 Shkurt 2017

DEPUTETET FLASIN PAS SEANCES PARLAMENTARE
E Enjte, 16 Shkurt 2017

Faqe 1 nga 83. Foto 1 deri ne 12 nga 989 gjithsej