English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt

Kush Jemi

Light Studio Agency, LSA, eshte nje Agjenci fotografike e cila eshte themeluar ne 1 Tetor te vitit 2000. Ne kete agjenci bejne pjese disa prej fotografeve me te njohur te gazetarise Shqiptare. Qellimi i kesaj agjensie eshte qe ti sherbeje shpejte dhe me cilesi shtypit Shqiptar brenda ashtu edhe jashte kufinjve, si dhe organeve ose individeve te ndryshem.

Ne faqen tone te internetit, http://www.lsaphoto.com ju mund te shikoni dhe merrni direkt fotografi, nese jeni kliente. Ne te ju do te gjeni te gjitha ngjarjet e dites, politike, ekonomike, kulturore, sportive etj, qe ndodhin ne Shqiperi.Gjithashtu ne arkivat e agjensise tone ju do te gjeni te gjitha ngjarjet dhe personazhet qe nga viti 96 e me pas.

Pervec fotove qe ju mund te shikoni online ne faqen tone, mund te beni edhe porosi te ndryshme, si per fotografi te arkivit ashtu edhe per ngjarje ose reportazhe te cilat do te jene ekskluzive per ju.

Fotografet tane marrin persiper edhe realizimin e fotografive artistike ne studio, te reklamave te produkteve te kompanive tuaja, te fotografive per fletpalosje e kalendare dhe ngjarjeve te rendesishme.

Ne Ju sigurojme se nga bashkepunimi me ne do te mbeteni te kenaqur.

Ju faleminderit.