English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RAMA DHE BASHA DALIN NGA TAKIMI - Kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur per mediat, pasi kane dale nga nje takim i partive parlamentare, ku kane bere te ditur arritjen e marreveshjes politike, duke i dhene fund krizes politike ne vend.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2017


RAMA DHE BASHA DALIN NGA TAKIMI - Kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur per mediat, pasi kane dale nga nje takim i partive parlamentare, ku kane bere te ditur arritjen e marreveshjes politike, duke i dhene fund krizes politike ne vend.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2017


RAMA DHE BASHA DALIN NGA TAKIMI - Kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur per mediat, pasi kane dale nga nje takim i partive parlamentare, ku kane bere te ditur arritjen e marreveshjes politike, duke i dhene fund krizes politike ne vend.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2017


RAMA DHE BASHA DALIN NGA TAKIMI - Kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur per mediat, pasi kane dale nga nje takim i partive parlamentare, ku kane bere te ditur arritjen e marreveshjes politike, duke i dhene fund krizes politike ne vend.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2017


RAMA DHE BASHA DALIN NGA TAKIMI - Kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur per mediat, pasi kane dale nga nje takim i partive parlamentare, ku kane bere te ditur arritjen e marreveshjes politike, duke i dhene fund krizes politike ne vend.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2017


RAMA DHE BASHA DALIN NGA TAKIMI - Kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha, duke folur per mediat, pasi kane dale nga nje takim i partive parlamentare, ku kane bere te ditur arritjen e marreveshjes politike, duke i dhene fund krizes politike ne vend.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryeministri Edi Rama dhe kryetari i PD, Lulzim Basha, duke dale nga nje takim i partive parlamentare, ku eshte bere e mundur arritja e marreveshjes politike, duke i dhene fund krizes politike ne vend.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryeministri Edi Rama, duke dale nga nje takim i partive parlamentare, ku eshte bere e mundur arritja e marreveshjes politike, duke i dhene fund krizes politike ne vend.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2017


Kryetari i PD, Lulzim Basha, duke shtrenguar doren me Sekretarin e Pergjithshem te Kryeministrise, Engjell Agaci, pasi ka dale nga nje takim i partive parlamentare, ku eshte bere e mundur arritja e marreveshjes politike, duke i dhene fund krizes politike ne vend.
Kategori: Parlament
E Enjte, 18 Maj 2017

Showing page 1 of 1. Records 1 to 9 of 9